Karate

Altijd al eens willen karate? Bij DeMIX kunt u nu ook deelnemen aan Karate lessen.

Karate is een goede start voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van uw kind. Karate bevorderd hun souplesse, houding en concentratievermogen, zelfvertrouwen en beheersing.

In de lessen leren zij, vanaf 6 jaar, de basis, kata’s en sparring en verdedigingstechnieken zelfstandig en dmv samenwerking uit te voeren. Naarmate uw kind vorderd kan er ook deelgenomen worden aan wedstrijden en stages.

Leden met een premium op premium plus abonnement mogen hier gewoon gratis aan deelnemen.
Dit geld ook voor onze kinderabonnementen.

Bekijk hier ons promo filmpje!

 

Op 6, 7 en 8 maart was er een groot, drie-daags, door de Wado Karate Federatie Nederland (WKFN) georganiseerd, karate seminar in de sporthallen van het OVC in Almere.
De seminar werd gegeven door Roberto Danubio uit Zwitserland. Roberto is met zijn 7e Dan de hoogste, door de Japan Karate Federation (JKF) Wadokai gegradueerde, europeaan. 
Op verzoek van de WKFN kwam hij naar Almere om de 60 uit heel Nederland afkomstige karateka’s de finesses van het Wado karate bij te brengen. Met name werd het thema ‘connecting’ uitgewerkt, waar bij het van belang is dat je ledematen geen extremiteiten zijn, maar een compact geheel met je lichaam. Zo kun je vanuit een ontspannen houding, flitsend je technieken maken die aangestuurd worden vanuit het centrum van je lichaam. Je hoeft dus voor Wado karate niet groot en sterk te zijn. Snelheid=kracht.

De deelnemers genoten zichtbaar en minstens zo belangrijk is dat er nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Zo waren er zelfs nog enkele Italiaanse deelnemers aanwezig.

Nieuws

Sneak

3 oktober SNEAK SUPERHERO

Lees meer...

OKTOBER YOGAMAAND

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

  • September Actie +

    September Actie Word nu lid en sport tot 1 oktober gratis! Voorwaarden: – Minimale leeftijd 14 jaar– Geldig bij afsluiten van een 6- Read More
  • 1