Spinning

Spinning is een groepsles voor mannen en vrouwen, jong en oud, getraind en minder getraind. Lekkere muziek zorgt voor een sfeer waarin u wordt gestimuleerd en verantwoord kunt trainen.

Als deelnemer bepaalt u zelf de weerstand of trapsnelheid. De lessen worden gegeven door gecertificeerde Johnny G Spinning instructeurs in een vooraf aangegeven trainingsintensiteit die iedere twee weken wisselt. In 45 minuten ervaart u een uitdagende body & mind training en pas op; het is verslavend! Gebruik van een hartslagmeter maakt uw training nog leuker en effectiever.

1 Om de benen op te warmen, ligt aan het begin van de les het tempo laag en is de weerstand licht.

2 Snelheid en intensiteit nemen toe om naar je persoonlijke top snelheid toe te werken. Je klimspieren worden opgewarmd, vervolgens kom je een aantal beklimmingen tegen om je kracht  te testen. En de tijdritten zullen je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je krijgt wat tijd om te herstellen, net voldoende om weer energie te hebben voor de volgende uitdaging.

3 Aan het einde van de les beëindigen we de tocht en rijden we samen huiswaarts. Hierbij draait het om herstel en het stretchen van de spieren.

Nieuws

Sneak

3 oktober SNEAK SUPERHERO

Lees meer...

OKTOBER YOGAMAAND

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

  • September Actie +

    September Actie Word nu lid en sport tot 1 oktober gratis! Voorwaarden: – Minimale leeftijd 14 jaar– Geldig bij afsluiten van een 6- Read More
  • 1