Massage bij DeMIX

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een massagevorm gericht op het verbeteren van de sportprestaties.
Een sportmassage is echter ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren.
Bij elke fysieke inspanning, hoe klein of groot ook, ontstaan afvalstoffen.
Soms is het lichaam niet goed in staat deze snel op te ruimen. Er kunnen dan stijve, pijnlijke spieren ontstaan die minder goed presteren.
Klachten door spanning of stijfheid in spieren en gewrichten kunnen erg vervelend zijn, pijn veroorzaken en je zelfs belemmeren in je dagelijkse activiteiten. Als sporter is het enorm belangrijk dat het lichaam snel herstelt en weer optimaal presteert voor de volgende training of activiteit.
Met een sportmassage kun je de doorbloeding versnellen en afvalstoffen sneller afvoeren. Hiermee haalt de masseur de spanning en stijfheid weg en kom je weer in topvorm.
Of jouw prestatie een rondje hardlopen of een hele marathon lopen is, maakt daarbij niet uit.

Masseur Hans Metselaar 

Mijn naam is Hans Metselaar en ik woon met vrouw en kinderen in Almere. Vanuit mijn jarenlange interesse in sport heb ik de opleiding NGS-Sportmasseur gedaan.
Wat als hobby is gestart, is uitgegroeid tot een passie. Diverse aanvullende cursussen en trainingen hebben van mij een breed inzetbare sportmasseur gemaakt met inzicht en gevoel voor de sporter. Ik ben lid van het Sport Massage Team Amersfoort en heb ik als sportmasseur gewerkt op grote evenementen zoals de Nijmeegse4Daagse, RoPaRun, Giro di Kika (Italië) en de marathon in New York en Amsterdam. Wat mij het meeste motiveert is als de sporters met een tevreden gevoel van de tafel gaan. 

Masseur aanwezig bij DeMIX

- Maandag: 13:00-22:00 uur
- Dinsdag: 13:00-22:00 uur
- Vrijdag: 09:00-17:00 uur
- Zaterdag: 09:00-12:00 uur

Tarieven sportmassage

- Sportmassage 30 minuten € 28,00
- Sportmassage 60 minuten € 54,00

Contact

Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen naar 06 42583045 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage die rust en ontspanning geeft. Het is een massage die gebruik maakt van diverse soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.
Deze massagetechniek is niet bedoeld als therapie voor of na behandeling van chronische pijn of ongemak.
De massage wordt uitgevoerd met een basisolie.
Het doel van een ontspanningsmassage is letterlijk het ontspannen van lichaam en geest. De massagetechnieken die worden toegepast zijn rustig en niet pijnlijk.

​Spanning en/of stress zorgen ongemerkt voor ophoping van afvalstoffen in de spieren. Door middel van een ontspanningsmassage voorkomt je dat deze ophopingen zich ontwikkelen tot daadwerkelijke klachten.

Masseuse Corrie Vrij

LIJV, Lekker In Je Vel

Mijn naam is Corrie Vrij, woon in Almere en werk als ZZP-er als ontspanningsmasseuse.

Heb jarenlang als secretaresse gewerkt waar ik mijn collega’s regelmatig een massage gaf. Twee jaar geleden hielden deze werkzaamheden op. Heb toen besloten om mijn leven om te gooien en een switch te maken. Ben allerlei opleidingen en trainingen gaan volgen. Hieruit bleek, voor mij, dat ik het geven van ontspanningsmassages het leukst vind en het beste bij mij past.

Afgelopen zomer heb ik een opleiding gedaan: Massage bij Kanker.
De Massage bij kanker is gericht op ontspanning. Even aandacht voor jezelf. Het verlicht en ondersteund het genezingsproces en heeft o.a. een positieve werking op je slaap en vermindering van stress.

Masseur aanwezig bij DeMIX

Maandag: 10.00-20.00 uur
Woensdag: 10.00-20.00 uur

Ik werk uitsluitend op afspraak. Andere dagen zijn bespreekbaar.

Tarieven ontspanningsmassage

- Ontspanningsmassage 30 minuten € 25,00
- Ontspanningsmassage 60 minuten € 40,00

Contact

Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen of te WhatsAppen naar 06 28772224 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Nieuws

Sneak

3 oktober SNEAK SUPERHERO

Lees meer...

OKTOBER YOGAMAAND

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

  • September Actie +

    September Actie Word nu lid en sport tot 1 oktober gratis! Voorwaarden: – Minimale leeftijd 14 jaar– Geldig bij afsluiten van een 6- Read More
  • 1