Rugcentrum Almere DeMIX

OriGENE: Een leven zonder rugpijn

Heeft u verschillende therapieën al geprobeerd, maar komt u niet van uw rugpijn af?
Start nu met OriGENE-therapie bij DeMIX! 

 

De OriGENE-therapie richt zich op mobiliteit en kracht van uw rug. Na een paar weken zijn uw rugspieren aanzienlijk versterkt waardoor de helft van chronische patiënten al aanzienlijk verbetering merkten in pijn en functie.
Zij konden dagelijkse bezigheden weer makkelijker uitvoeren en leuke activiteiten weer oppakken. Met slechts 1 x per week een behandeling op het OriGENE-trainingsapparaat, bent u snel weer sterk en mobiel.

Meer informatie over OriGENE-therapie vind u op www.lagerugklachten.nl 

KOSTEN

Deze behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.
Check uw aanvullende zorgpakket!

AFSPRAAK MAKEN

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bij de receptie van DeMIX Fitness & Leefstijl

Of vul hier het online inschrijfformulier in.

 

ERVARINGEN


Co Schemmekes - 53 jaar – Fulltime Opa

Ik merk enorme vooruitgang in pijn en flexibiliteit in me rug sinds ik met het OriGENE-apparaat train. Hierdoor kan ik weer met een glimlach op mijn gezicht spelen met mijn kleinkinderen en ben ik veel minder gauw vermoeid in me rug!


Bas de Leeuw - 17 jaar - Student Pedagogisch Medewerker
Binnen 4 weken merkte ik al veel verschil. Ik had veel minder pijn en mijn rug voelde sterker. Hierdoor kan ik nu weer normaal sporten en stage lopen zonder klachten. 

Richard Berendsen Oud Lammers - 47 jaar - Freelance geluidsman
Door het programma met de OriGENE heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn rug, waardoor ik mijn rug weer durf te gebruiken tijdens mijn werk.

 

 

 

 

 

Birgit Talma

Mijn naam is Birgit Talma, algemeen fysiotherapeute.
Ik heb een passie voor bewegen en mijn doel is om mensen te begeleiden bij hun lichamelijke klachten.

Contact
Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel/app naar 0644875535
Lees meer...

Paul de Vos

Ik ben fysiotherapeut en ook manueel therapeut en heb ik jarenlange ziekenhuiservaring op verschillende afdelingen. Hierbij heb ik met verschillende disciplines samengewerkt en vnl. orthopedische, neurologische, chirurgische en revalidatiepatiënten behandeld.
Contact
Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer info...

Guy van der Meulen

Ik heb affiniteit met sportblessures maar help iedereen even graag met even veel passie en plezier. Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij de fitness en sport gerelateerde klachten, maar ook orthopedische revalidatie en rugklachten vind ik interessant.
Lees meer...

Contact Fysiotherapie

Receptie DeMIX Fitness en Leefstijl
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of vul hier het online formulier in op onze website.

Openingstijden
Maandag 9.00-21.00
Dinsdag 13.00-21.00 - Inloop 19.00-19.30
Woensdag 9.00-21.00 - Inloop 10.00-10.30
Donderdag 13.00-21.00 - Inloop 20.00-20.30
Vrijdag 8.00-18.00
Zaterdag 8.00-13.00 - Inloop11.00-11.30

 

KidsFit plus

OncoCare

Groepslesrooster

Acties

  • September Actie +

    September Actie Word nu lid en sport tot 1 oktober gratis! Voorwaarden: – Minimale leeftijd 14 jaar– Geldig bij afsluiten van een 6- Read More
  • 1