fbpx

BODYBALANCE

MEER FLEXIBILITEIT

MEER ONTSPANNING

MEER KRACHT

WAT IS BODYBALANCE?

We wisselen Yoga, Tai Chi en Pilates af in deze 60 minuten durende les. Neem een mentale time-out van de dagelijke beslommeringen en werk aan je lichaam door het sterker en flexibeler te maken. Kom tot rust en geniet.

VOOR WIE IS BODYBALANCE?

Met eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken voor elk niveau is deze les geschikt voor iedereen. Zelfs als je nog nooit yoga of een soortgelijke les hebt gedaan is BODYBALANCE een mooie manier om kennis te maken met onze Body & Mind lessen. Na ongeveer drie tot vier lessen voel je je comfortabeler tijdens alle bewegingen.

De variatie in het programma zorgt ervoor dat ook de mensen die meer ervaring hebben met Yoga kunnen genieten van deze les.

WAT HEB IK NODIG VOOR BODYBALANCE?

We gebruiken enkel een matje tijdens de BODYBALANCE les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn een must, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens de laatste relaxation track.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK BODYBALANCE HET BESTE COMBINEREN?

Met welke groepslessen kan ik BODYBALANCE het beste combineren?
We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BODYBALANCE valt in de categorie Body & Mind en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

BODYBALANCE & MIXed Workouts

Combineer de BODYBALANCE les met een MIXed Workout om naast het opbouwen van statische kracht, het ontspannen en stretchen, je lichaam ook een andere trainingsprikkel te geven.

BODYBALANCE & BARRE

Door de rustige BODDYBALANCE les te combineren met deze dansles, houd je je trainingen afwisselend en uitdagend. Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag.