fbpx

YIN YOGA

MEER FLEXIBILITEIT

MEER ONTSPANNING

MEER KRACHT

WAT IS YIN YOGA?

In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga, richt Yin Yoga zich niet op het versterken van je spieren maar juist op het ontspannen hiervan. Yin Yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam.

VOOR WIE IS YIN YOGA?

Met eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken voor elk niveau is deze les geschikt voor iedereen. Zelfs als je nog nooit yoga of een soortgelijke les hebt gedaan is YIN YOGA een mooie manier om kennis te maken met onze Body & Mind lessen. Na ongeveer drie tot vier lessen voel je je comfortabeler tijdens alle bewegingen.

De variatie in het programma zorgt ervoor dat ook de mensen die meer ervaring hebben met Yoga kunnen genieten van deze les.

WAT HEB IK NODIG VOOR YIN YOGA?

We gebruiken enkel een matje tijdens de YIN YOGA les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn een must, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens de laatste relaxation track.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK YIN YOGA HET BESTE COMBINEREN?

Met welke groepslessen kan ik BODYBALANCE het beste combineren?
We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BODYATTACK valt in de categorie Body & Mind en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

YIN YOGA & CARDIO

Een wereld van verschil op het eerste gezicht, maar desalniettemin een waardevolle aanvulling om je uithoudingsvermogen te vergroten.

YIN YOGA & BODYPUMP

Een krachtige les als BODYPUMP maakt je sterker. Combineer kracht en souplesse voor een vitaal lichaam.