BARRE

VOEL JE FIT

VERSTERK JE BENEN EN BILLEN

WORD STRAKKER

Wat is BARRE?

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag.

Voor wie is BARRE?

Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don’t underestimate the burn.

Wat heb ik nodig voor BARRE?

Lekker zittende kleding, een handdoek en een flesje water. Sportschoenen met een dansbare zool, zonder teveel reliëf zijn aan te raden om veilig en vrij te kunnen bewegen. Op sokken kan Barre ook gedaan worden.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik BARRE het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BARRE valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

BARRE & BODYPUMP

Voor de beste resultaten, combineer je je dansmoves en extra energie met spieruithoudingsvermogen en kracht. Naast het verbeteren van je uithoudingsvermogen door een cardio les als BARRE, versterk je alle spieren in het lichaam door de krachtige BODYPUMP workout. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen fun, fitness en sterkere spieren.

Meer over BODYPUMP

BARRE & BODYBALANCE

Les Mills BARRE is heel goed te combineren met BODYBALANCE, een motiverende mixles van yoga, tai chi en Pilates, waarbij gewerkt wordt aan kracht en lenigheid. Ook in deze les staat een gecontroleerde ademhaling centraal. Na een combinatie van BARRE en BODYBALANCE (op dinsdag, woensdag en donderdag achter elkaar op het rooster), is je lichaam helemaal in balans.

Meer over BODYBALANCE