fbpx

XCORE

VERSTERK JE CORE

DYNAMISCHE OEFENINGEN

STERKERE SCHOUDERS

Wat is XCORE?

De XCORE-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra belasting. Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel en een strakker lijf.

Voor wie is XCORE ?

In tegenstelling tot andere coretraining lessen doen we tijdens de XCORE lessen voornamelijk dynamische oefeningen. De oefeningen zijn simpel en recht toe rechtaan waardoor de les voor iedereen goed te volgen is.

Wat heb ik nodig voor XCORE ?

De XCORE-trainers hebben wij voor je klaarliggen. Je hoeft alleen een handdoek, een flesje water en je sportschoenen mee te nemen.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik XCORE het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. XCORE valt in de categorie CARDIO en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

XCORE & BODYJAM

Twee lessen uit dezelfde categorie, maar daardoor niet minder effectief. Ben je enthousiast over de toffe muziek en wil jij wel wat moeilijkere pasjes proberen? Probeer dan eens de BODYJAM en combineer deze cardio dansworkout met de XCORE les.

Meer over BODYJAM

XCORE & GRIT STRENGTH

Verslaafd aan de intervaltraining en de pieken in de XCORE les? Dan kun je er een tandje bij doen. Een half uur knallen tijdens de intensieve GRIT STRENGHT les maakt je snel fitter

Meer over GRIT STRENGTH