Zumba

Wat is ZUMBA?

Zumba is een op latin muziek geïnspireerde dans fitness workout voor iedereen die graag op muziek beweegt en zijn uithoudingsvermogen wil verbeteren. In deze cardio les werken we 60 minuten lang aan een strak lichaam met meer energie. Gooi je heupen los en eindig de les gegarandeerd met een lach op je gezicht.

Voor wie is ZUMBA?

De aanstekelijke muziek gecombineerd met laagdrempelige bewegingen, maakt deze les geschikt voor iedereen. Onze instructeurs nemen jou mee in een uitdagende les met funky bewegingen, sexy moves en een toffe selectie van swingende songs. Het lukt je niet om stil te staan tijdens deze les, beloofd!

Wat heb ik nodig voor Zumba?

Losse heupen. En als je die niet hebt, krijg je die vanzelf! Daarnaast lekker zittende kleding, een handdoek en een flesje water. Sportschoenen met een dansbare zool, zonder teveel reliëf zijn aan te raden om veilig en vrij te kunnen bewegen.

Met welke groepslessen kan ik Zumba het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. ZUMBA valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

Zumba & Bodypump

Voor de beste resultaten, combineer je je dansmoves en extra energie met spieruithoudingsvermogen en kracht. Naast het verbeteren van je uithoudingsvermogen door een cardio les als ZUMBA, versterk je alle spieren in het lichaam door de krachtige BODYPUMP workout. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen fun, fitness en sterkere spieren.

Zumba & Express Circuit

Tijdens het EXPRESS CIRCUIT train je het gehele lijf door middel van een cirkel apparaten en verschillende losse oefeningen. De instructeur coacht je op techniek, zodat je de oefeningen veilig uitvoert. In iets meer dan een half uur train je al je spiergroepen in een intensiteit die je zelf bepaalt. Een waardevolle aanvulling op Zumba!