SCLPTCYCLE

sprint, spinning

Wat is SCLPTCYCLE?

Dé bodyshape workout op de bike! Normaliter geen fan van indoorfietslessen? Maar hou je wel van een festival of feestje? Dan is dit dé workout voor jou!
SclptCycle® is namelijk een shape les, waar de Sclpt®-tubes (XCO®-buisjes) worden ingezet om jouw  bovenlichaam & buik mee te trainen, de bike om je billen & benen te shapen en de heerlijke beats zorgen voor het feestje.

Voor wie is SCLPTCYCLE?

Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fiets en je pedaalsnelheid. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde buitenfietser bent, iedereen kan zichzelf uitdagen in deze les. Onze instructeurs pushen je om het beste uit jezelf te halen, de rest is up to you.

WAT HEB IK NODIG VOOR SCLPTCYCLE?

Goede sportschoenen , sportkleding , een flesje water en een handdoek

Een flesje water en een handdoek zijn een must tijdens deze les, want er wordt hard gewerkt. Fietsschoenen met SPD systeem passen op onze BodyBike fietsen, maar ook met gewone sportschoenen kun je deelnemen aan deze les. Een fietsbroekje maakt de rit comfortabeler, maar is niet verplicht.

Met welke groepslessen kan ik Spinning het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. SPINNING valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

Spinning & Bodypump

Een les om je uithoudingsvermogen te vergroten combineren met een full-body workout zoals BODYPUMP is de mooiste combinatie die er is. Word snel fitter en sterker.