Spinning

sprint, spinning

Wat is Spinning?

De indoor cycle les op de muziek die onze instructeurs kiezen. Lever jezelf over aan de opbouw van de les en de opzwepende muziek die je in een workout trance brengen. Je hoeft nergens over na te denken, je benen doen al het werk. Werk hard en stap aan het einde van de les met een gevoel van overwinning van de fiets af.

Voor wie is Spinning?

Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fiets en je pedaalsnelheid. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde buitenfietser bent, iedereen kan zichzelf uitdagen in deze les. Onze instructeurs pushen je om het beste uit jezelf te halen, de rest is up to you.

WAT HEB IK NODIG VOOR SPINNING?

Goede sportschoenen , sportkleding , een flesje water en een handdoek

Een flesje water en een handdoek zijn een must tijdens deze les, want er wordt hard gewerkt. Fietsschoenen met SPD systeem passen op onze BodyBike fietsen, maar ook met gewone sportschoenen kun je deelnemen aan deze les. Een fietsbroekje maakt de rit comfortabeler, maar is niet verplicht.

Met welke groepslessen kan ik Spinning het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. SPINNING valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

Spinning & Bodypump

Een les om je uithoudingsvermogen te vergroten combineren met een full-body workout zoals BODYPUMP is de mooiste combinatie die er is. Word snel fitter en sterker.