ONCOCARE ALMERE

OncoCare, jouw lijf onze zorg”

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij je lichaam zo goed mogelijk verzorgt en ondersteunt. Het is wetenschappelijk bewezen dat een goede conditie de herstelperiode verkort, het genezingsproces versnelt en de kans op recidieven kan verminderen. In een veilige omgeving gaan onze trainers met je aan de slag, waarbij we persoonsgericht te werk gaan.

Wat kun je van ons verwachten?

Na jouw aanmelding voor dit programma nemen wij contact met je op voor een intake en eenvoudige fittest. Het intake-gesprek is ervoor bedoeld om kennis te maken, het programma uit te leggen en jouw lichamelijke klachten en mogelijke beperkingen te inventariseren. Deze wordt uitgevoerd door de fysiotherapeut.
Hierna volg je op twee dagen per week een training bij DeMIX Fitness & Leefstijl. Jij bepaalt zelf wanneer je je goed genoeg voelt om aan de training deel te nemen. Na iedere training is er een moment van gezelligheid en ontspanning in de horeca van DeMIX Fitness & Leefstijl.

PROGRAMMA OncoCARE

– intake en fittest door onze fysiotherapeut
– minimaal 3 maanden programma met tussentijdse meting
– 1 of 2 trainingen per week door trainers in kleine groep
– trainingsdagen zijn op woensdag en vrijdag van 10.30-11.30 uur
– gezelligheid met een gratis kopje thee of koffie
– persoonlijke coaching door jouw trainer en fysiotherapeut

KOSTEN

Het programma kan worden vergoed door de zorgverzekeraar, vraag hiervoor naar de voorwaarden bij de onze fysiotherapeute.

Particulier zijn de kosten van het traject zijn 10 euro per training.

Wij vragen 25 euro inschrijfgeld, zo kan je tijdens dit traject gebruik maken van alle faciliteiten binnen DeMIX Fitness & Leefstijl en is daarna ook geldig voor de abonnementen.

CONTACT

Voor meer informatie en aanmeldingen voor dit programma, vul het inschrijfformulier in.
Wij streven ernaar een afspraak binnen 2 werkdagen in te plannen.

Afspraak maken