RUGCENTRUM ALMERE

Update 23 maart 2020
DeMIX Fysiotherapie is wel geopend.
Contact:
Paul Vos
paul@demix.nl

0647496392

Bij DeMIX Fysiotherapie pakken we het probleem bij de oorzaak aan. Dit klinkt misschien logisch maar vaak blijven klachten aanhouden of keren op korte termijn weer terug omdat alleen de symptomen worden behandeld.

Wij bieden persoonlijke begeleiding met hands-on therapie zodat we samen naar een oplossing werken.

Contact Fysiotherapie

Receptie DeMIX Fitness en Leefstijl
Stuur een e-mail naar fysio.almere@demix.nl
Of vul hier het online formulier in op onze website.

Openingstijden Fysiotherapie

LET OP: INLOOP VERVALT T/M 31 JULI

Maandag 9.00-21.00 – Inloop 19.30-20.00
Dinsdag 13.00-21.00
Woensdag 9.00-21.00 – Inloop 19.30-20.00
Donderdag 13.00-21.00
Vrijdag 8.00-18.00 – Inloop 10.30-11.00
Zaterdag 8.00-13.00

Afspraak maken Fysiotherapie

Doorverwijzing
JaNee

Tarieven Fysiotherapie

Zitting fysiotherapie – € 32,50
Screening – € 14,00
Intake en onderzoek Directe Toegankelijkheid – € 38,50
Intake en onderzoek na verwijzing – € 36,50

Manuele therapie

Zitting manuele therapie – € 40,00
Intake en onderzoek Directe Toegankelijkheid – € 48,50
Intake en onderzoek na verwijzing – € 46,50

Groepstherapie

Groepstherapie 1x – € 10,00
Groepstherapie 10 x – € 95,00
KidsFit Plus – traject (8 weken) – € 96,00
RugClinic (6 weken) – € 150,00

Medische rapport – € 55,00
Inloopspreekuur – gratis

Dit formulier wordt intern en vertrouwelijk behandeld door DeMIX Fysiotherapie.
DeMIX Fysiotherapie is aangesloten bij de KNGF klachtenregeling. De KNGF adviseert eerst met onze praktijk of desbetreffende therapeut in gesprek te gaan. Mocht u toch een onafhankelijke partij willen benaderen, kunt u met uw klacht terecht bij de KNGF klachtenregeling.

Ga naar link: https://www.defysiotherapeut.com/de-fysiotherapeut/kwaliteit

Wat kun je van ons verwachten?

Ons team van professionals neemt de tijd om je te helpen bij het verminderen van je klachten. Wij kunnen je helpen bij schouderklachten, elleboogklachten, heupklachten, knieklachten, enkelklachten of neurologische aandoeningen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom.
Wij geloven dat het belangrijk is dat je zelf de oorzaak van je klacht volledig begrijpt.Uitleg en advies hoe je de klacht kunt beïnvloeden staan hierin centraal. Daarnaast krijgt je uiteraard oefeningen om de kracht, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren.
Naast orthopedische klachten (klachten aan het bewegingsapparaat) is DeMIX Fysiotherapie gespecialiseerd in rugklachten.

Rugcentrum Almere

Naast orthopedische klachten (klachten aan het bewegingsapparaat) is DeMIX Fysiotherapie gespecialiseerd in rugklachten. Wij maken gebruik van de OriGENE, een trainingsapparaat dat ontwikkeld is om de spieren in het bekken te versterken. Verzwakte bekkenspieren zijn de mogelijke eerste indicatie voor rugklachten.
Je kunt bij ons ook terecht voor een gratis Spinal Mouse Scan meting. De beweeglijkheid en stabiliteit van de rug wordt inzichtelijk gemaakt met een scan waardoor wij kunnen analyseren waar mogelijkheden tot verbetering liggen bij rugklachten.

De plussen van DeMIX Fysiotherapie

+ Geen wachtlijst; behandeling binnen twee werkdagen
+ Ruime openingstijden, ook ’s avonds
+ Geen verwijzing nodig
+ Een omgeving die een gezonde leefstijl stimuleert

Contact

Als je vragen hebt of een afspraak wil maken, vul dan het contactformulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van onze fysiotherapeuten.

Rechtstreeks contact opnemen met een therapeut kan ook, dan verzoeken wij je gebruik te maken van mail, WhatsApp of SMS omdat de therapeuten niet altijd in gelegenheid zijn de telefoon op te nemen tijdens behandelingen.

Onze Fysiotherapeuten stellen zich voor

Wie ben ik
Ik ben Paul, Manueel therapeut. Ik ben getrouwd, heb 2 zoons en ben woonachtig in Almere.
In het verleden waren voetbal, zaalvoetbal, tennis en golf mijn sporten en op het ogenblik loop ik hard en s ’winters is skiën mijn grote passie. Tevens kijk ik graag naar voetbal van mijn zoons.

Achtergrond
Ik ben fysiotherapeut en ook manueel therapeut en heb ik jarenlange ziekenhuiservaring op verschillende afdelingen. Hierbij heb ik met verschillende disciplines samengewerkt en vnl. orthopedische , neurologische, chirurgische en revalidatiepatiënten behandeld.

Werkervaring
Ik heb patiënten begeleid in verschillende fasen van herstel, na traumata, voor/na operaties en tijdens/na de ziekenhuisopname. Ervaring met sporters heb ik op een sportmedisch advies centrum (SMA) en als fysiotherapeut bij voetbalclubs opgedaan.


Specialisatie
– Wervelkolom en wervelkolom gerelateerde klachten
– Sport specifieke klachten
– Arbeidsgerelateerde klachten
– Chronische pijn


Leuk om te weten
Om de trainingsbelasting te kunnen inschatten heb ik zelf verschillende groepslessen in DeMIX gevolgd. Door deze ervaring meer respect gekregen voor mensen die de groepslessen geven en volgen. Ook voor mijn vrouw en haar vriendinnen!

Paul Vos
paul@demix.nl

Wie ben ik
Mijn naam is Guy van der Meulen en ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij DeMIX. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fitness en muziek maken.

Rond mijn achttiende ben ik begonnen met trainen in de sportschool.
Dit om mijn fysiek en zelfvertrouwen een boost te geven.
Tot op heden ben ik hier nog mee bezig en heb ik hier veel plezier in.

Door fitness heb ik steeds meer interesse gekregen voor het menselijk lichaam en alles wat hiermee te maken heeft. Wat er gebeurt tijdens en na het trainen wat voor specifieke resultaten zorgt, hoe je dit kan optimaliseren en hoe je dit uiteraard veilig kan doen. Hierdoor ben ik bij de opleiding fysiotherapie gekomen. Deze interesse in combinatie met mijn persoonskenmerken vormen mij als fysiotherapeut.

Als ik mijzelf in twee woorden zou moeten omschrijven; behulpzaam en perfectionistisch.

Ik help graag mensen en zowel mijn perfectionisme als mijn interesse zorgen ervoor dat ik dit op een effectieve en efficiënte manier doe.

De belangrijkste aspecten van mijn behandelingen zijn lichamelijke en mentale bewustwording, zelfmanagement en het voorkomen van recidieven. Hierbij probeer ik u met een zo persoonlijk mogelijke aanpak te helpen en u te adviseren en informeren om u klachtenvrij te krijgen en te houden.

Achtergrond

  • Fysiotherapie: Bachelor of Health Science, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam
  • NSCA Certified Personal Trainer
  • Cursus Sportmassage NGS – Fysicas

Werkervaring
Fysiotherapie Move Better, Almere

Specialisatie
Ik heb affiniteit met sportblessures maar help iedereen even graag met even veel passie en plezier. Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij de fitness en sport gerelateerde klachten, maar ook orthopedische revalidatie en rugklachten vind ik interessant. Hierbij vind ik vooral de complexiteit van de klachten gekoppeld aan uw doel een leuke uitdaging om aan bij te dragen.

Door mijn affiniteit met fitness heb ik tijdens de opleiding fysiotherapie de minor health promotion/personal training gevolgd. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het geven van trainingen en het coachen van cliënten. Als resultaat hiervan mag ik mijzelf NSCA gecertificeerd Personal Trainer noemen.
Ik vind het belangrijk om constant door te blijven bijleren. Hierdoor blijf ik up-to-date met mijn behandelmethodes en zorg ik voor de meest effectieve en efficiënte behandelingen.

Leuk om te weten
Zelf sport ik bijna dagelijks, uiteraard ook bij DeMIX. Mocht je mij zien trainen en een vraag voor mij hebben sta ik altijd open voor een gesprek. Het is een ambitie van mij om in de toekomst weer aan de slag te gaan als Personal Trainer.

Contact
Stuur een email naar guy@demix.nl