fbpx

GRIT STRENGTH

MEER KRACHT

SNEL RESULTAAT

HOGE VET VERBRANDING

WAT IS GRIT STRENGTH?

Een HIIT (High Intensity Interval Training) waarbij je in een korte tijd wordt gedreven om het uiterste
uit jezelf te halen. Tijdens deze 30 minuten durende intensieve training maak je gebruik van een
barbell (halterstang) en losse gewichtsschijven om de grote spiergroepen aan te pakken en je
uithoudingsvermogen te vergroten. Bij GRIT STRENGTH werk je met muziek, niet op de beat, maar in
tijdsblokken zodat iedereen zijn maximaal aantal herhalingen op zijn/haar tempo kan bereiken.

VOOR WIE IS GRIT STRENGTH?

Deze uitdagende les is geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken! Ben jij klaar voor next level trainen op jouw eigen niveau? Onze instructeur pusht jou tot het uiterste en traint met je mee op de vloer. Geen pasjes, combinaties of andere hoofdbrekers; elke les jouw maximaal aantal reps voor het allerbeste resultaat.

WAT HEB IK NODIG VOOR GRIT STRENGTH?

>> Goede sportschoenen >> Sportkleding >> Een flesje water en een handdoek

Doorzettingsvermogen! En een flinke portie wilskracht. Doe je sportkleding aan, neem een handdoek mee en een fles water. Wij hebben de rest van de materialen in onze groepsfitnesszalen.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK GRIT STRENGTH HET BESTE COMBINEREN?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. GRIT STRENGTH valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

GRIT STRENGTH & POWER YOGA

 

Na inspanning komt ontspanning. Combineer de kracht en explosiviteit van de 30 minuten HIIT met tijd voor body & mind. Breng lengte terug in je spieren en rust in het hoofd door deze waanzinnige combinatie van krachtige lessen voor het lichaam en de geest.

Meer over POWER YOGA

GRIT STRENGTH & GRIT CARDIO

 

Omdat wetenschappelijk bewezen is dat 2 High Intensity Interval Trainingen (HIIT) per week voor maximaal resultaat zorgen, zijn deze lessen een match made in HIIT heaven. In tegenstelling tot GRIT STRENGTH werk je bij GRIT CARDIO juist zonder materialen. Hiermee geef je jouw metabolisme een echte boost en verbrandt je nog meer calorieën, ook na de les. Het gebruik van gewichten af te wisselen met bodyweight training geeft jouw spieren meer variatie en atletisch vermogen en versterkt je hele lichaam.

Meer over GRIT CARDIO