fbpx

KICKBOKSEN

KRACHT EN CONDITIE

TECHNIEK OP DE BOKSZAK

FYSIEKE EN MENTALE KRACHT

TRAINEN MET EEN WERELDKAMPIOEN

WAT IS KICKBOKSEN?

Kickboksen is normaal gesproken een contactsport die zijn oorsprong vindt in Thailand, maar bij DeMIX is gekozen voor bokszaktraining waarbij geen contact met een tegenstander gemaakt wordt. Op de bokszak worden wel alle facetten van het kickboksen toegepast: stoten, trappen, knieën en combinaties van deze drie technieken. Tijdens de fysiek zware trainingen worden alle delen van je lichaam getraind en daar word je ook mentaal sterker van. Wil je wel techniektraining en sparren, dan is dat ook mogelijk, alleen op donderdag tijdens het tweede uur om 20.30 uur.

VOOR WIE IS KICKBOKSEN?

Onder leiding van tweevoudig ex-wereldkampioen Tommy van den Berg worden er op dinsdag, donderdag en zaterdag lessen gegeven op verschillende niveaus. Iedereen kan deelnemen aan de groepslessen. De lessen zijn geschikt voor mensen in de leeftijd van 6 tot 80 jaar. Heb je discipline en doorzettingsvermogen, dan is dit jouw les.

WAT HEB IK NODIG VOOR KICKBOKSEN?

>> Binnenhandschoenen >> Sportkleding >> Een flesje water en een handdoek

Een handdoek en een flesje water zijn een must! Zorg dat je comfortabele sportkleding aan hebt.

Er zijn binnenhandschoentjes verkrijgbaar bij de receptie voor €1,00, zodat je gebruik kunt maken van de leen-bokshandschoenen. Ben je enthousiast en van plan meerdere lessen te volgen, dan adviseren we je om je eigen materialen aan te schaffen.

Instagram