OUTDOORBOOTCAMP

KRACHT EN CARDIO

UITDAGING

TRAINEN IN DE BUITENLUCHT

Wat is OUTDOOR BOOTCAMP?

Je gaat samen met de bootcamp trainers de buitenlucht in om daar hard te werken aan een betere conditie. Ervaar de uitdaging maar bovenal ook het plezier van het werken aan je uithoudingsvermogen en kracht in de buitenlucht. We starten vanuit DeMIX.De lessen zijn inbegrepen bij het premium lidmaatschap.

Voor wie is OUTDOOR BOOTCAMP?

Iedereen is welkom in de OUTDOOR BOOTCAMP, de oefeningen zijn aan te passen aan ieder niveau en de instructeurs zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan trainen. Een redelijke basisconditie is een voordeel, maar niet noodzakelijk.

Wat heb ik nodig voor OUTDOOR BOOTCAMP?

Goede hardloopschoenen en op de weersvoorspelling aangepaste sportkleding.

Instagram

Met welke lessen kan ik OUTDOOR BOOTCAMP het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. OUTDOOR BOOTCAMP valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

OUTDOOR BOOTCAMP & MIXed Workouts

Hetzelfde format in een andere omgeving. Verandering doet groeien! Met de functionele training van MIXed Workouts train je bij mooi en bij slecht weer tot het uitrerste!

Meer over AQUA BOOTCAMP

OUTDOOR BOOTCAMP & GRIT STRENGTH

Bootcamp combineren met een Intensity programma waarin gelijksoortige oefeningen voorkomen is altijd een goed idee. Op deze manier raak je vertrouwd met de oefeningen en train je deze op verschillende manieren; veel herhalingen en weinig herhalingen, explosief en juist langzaam en gecontroleerd. Je wordt op alle mogelijke manieren fitter.

Meer over GRIT STRENGTH