MASSAGE

Gratis Dagpas

Gratis Dagpas

Wil je een onze sportschool DeMix een keer ervaren? Dat kan met onze gratis dagpas! Laat je gegevens achter en kom gezellig langs.

In welke faciliteiten heb je interesse?Groepsfitness Rooster

 • Spinning
 • Hardlopen
 • Zumba
 • Functional Training
 • Pilates
 • Bootcamp
 • En nog veel meer…
BEKIJK HET ROOSTER
Rooster Groepsfitness
Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Ben je klaar om je aan te sluiten bij sportschool DeMix? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij kijken er naar uit!

 • Ruim 500 m2 trainingsruimte.
 • Compleet ingericht met topmerk Life Fitness.
 • Functioneel training materiaal. o.a. Kettlebells.
 • Onbeperkt gebruik van cardio en krachtapparatuur.
 • Virtual Spinning groepslessen.
 • Life Fitness circuittraining.
 • Kluisjes aanwezig.
Bekijk onze lidmaatschappen

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact

Na inspanning komt ontspanning. Als leefstijlcentrum hebben we lichamelijke en geestelijke ontspanning hoog in het vaandel staan. Het massage team van DeMIX is gespecialiseerd in onderstaande massages.

Ontspanningsmassage

 • Heerlijke vorm van tijd voor jezelf
 • Werkt ontspannend
 • Maakt je hoofd even helemaal leeg

Een lichaamsmassage met lange strijkingen en zachte knedingen. Een ontspanningsmassage ondersteunt je wanneer je veel in je hoofd zit en/of gespannen bent. Bovendien is het een heerlijke vorm van tijd nemen voor jezelf en heling voor je lichaam.

Wanneer het lichaam zich ontspant, zal ook de geest zich ontspannen en andersom.

​Spanning en/of stress zorgen ongemerkt voor ophoping van afvalstoffen in de spieren. Door middel van een ontspanningsmassage voorkomt je dat deze ophopingen zich ontwikkelen tot daadwerkelijke klachten.

Masseuse Corrie Vrij

LIJV, Lekker In Je Vel

Mijn naam is Corrie Vrij, woon in Almere en werk als ZZP-er als ontspanningsmasseuse.

Heb jarenlang als secretaresse gewerkt waar ik mijn collega’s regelmatig een massage gaf. Twee jaar geleden hielden deze werkzaamheden op. Heb toen besloten om mijn leven om te gooien en een switch te maken. Ben allerlei opleidingen en trainingen gaan volgen. Hieruit bleek, voor mij, dat ik het geven van ontspanningsmassages het leukst vind en het beste bij mij past.

Afgelopen zomer heb ik een opleiding gedaan: Massage bij Kanker.
De Massage bij kanker is gericht op ontspanning. Even aandacht voor jezelf. Het verlicht en ondersteund het genezingsproces en heeft o.a. een positieve werking op je slaap en vermindering van stress.

 

Masseur aanwezig bij DeMIX

Maandag: 10.00-20.00 uur
Woensdag: 10.00-20.00 uur

Ik werk uitsluitend op afspraak. Andere dagen zijn bespreekbaar.

Tarieven ontspanningsmassage

– Ontspanningsmassage 30 minuten € 25,00
– Ontspanningsmassage 60 minuten € 40,00

Contact

Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen of te WhatsAppen naar 06 28772224 of een e-mail te sturen naar vrijcorrie@gmail.com

Sportmassage

 • Verbeter je (sport)prestaties
 • Niet alleen voor sporters
 • Ook bij specifieke klachten van het spierapparaat

Sportmassage is een massagevorm gericht op het verbeteren van de sportprestaties. Een sportmassage is echter ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren. Bij elke fysieke inspanning, hoe klein of groot ook, ontstaan afvalstoffen. Soms is het lichaam niet goed in staat deze snel op te ruimen. Er kunnen dan stijve, pijnlijke spieren ontstaan die minder goed presteren.  Klachten door spanning of stijfheid in spieren en gewrichten kunnen erg vervelend zij , pijn veroorzaken en je zelfs belemmeren in je dagelijkse activiteiten.

Als sporter is het belangrijk dat het lichaam snel herstelt en weer optimaal presteert voor de volgende training of activiteit. Met een sportmassage kun je de doorbloeding versnellen en afvalstoffen sneller afvoeren. Hiermee haalt de masseur de spanning en stijfheid weg en kom je weer in topvorm. Of jouw prestatie een rondje hardlopen of een hele marathon lopen is, maakt daarbij niet uit.

Masseur Hans Metselaar

Mijn naam is Hans Metselaar en ik woon met vrouw en kinderen in Almere. Vanuit mijn jarenlange interesse in sport heb ik de opleiding NGS-Sportmasseur gedaan.
Wat als hobby is gestart, is uitgegroeid tot een passie. Diverse aanvullende cursussen en trainingen hebben van mij een breed inzetbare sportmasseur gemaakt met inzicht en gevoel voor de sporter. Ik ben lid van het Sport Massage Team Amersfoort en heb ik als sportmasseur gewerkt op grote evenementen zoals de Nijmeegse4Daagse, RoPaRun, Giro di Kika (Italië) en de marathon in New York en Amsterdam. Wat mij het meeste motiveert is als de sporters met een tevreden gevoel van de tafel gaan.

Masseur aanwezig bij DeMIX

– Maandag: 13:00-22:00 uur
– Dinsdag: 13:00-22:00 uur
– Vrijdag: 09:00-17:00 uur
– Zaterdag: 09:00-12:00 uur

Tarieven sportmassage

– Sportmassage 30 minuten € 28,00
– Sportmassage 60 minuten € 54,00

Contact

Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen naar 06 42583045 of een e-mail te sturen naar hans@hmsportmassage.nl

[bookly-form category_id=”4″ hide=”categories,staff_members,date”]

Corrie Vrij

 Ontspanningsmassage

https://www.lijv.site/

Hans Metselaar

 Sportmassage

http://www.hmsportmassage.nl/