Massage

Massage bij deMIX

Na inspanning komt ontspanning. Als leefstijlcentrum hebben we lichamelijke en geestelijke ontspanning hoog in het vaandel staan. Het massage team van DeMIX is gespecialiseerd in onderstaande massages.

Ontspanningsmassage:
met olie, magnesium, magneten en/of kruidenstempels

Een ontspanningsmassage ondersteunt je wanneer er te veel in je hoofd zit en/of gespannen bent. Bovendien is het een heerlijke vorm van tijd voor jezelf te nemen en heling voor je lichaam. Wanneer het lichaam zich ontspant, zal ook de geest zich ontspannen en andersom. Spanning en/of stress zorgen ongemerkt voor ophoping van afvalstoffen in de spieren. Door middel van een ontspanningsmassage voorkomt je dat deze ophopingen zich ontwikkelen tot daadwerkelijke klachten.

Mijn naam is Corrie Vrij, woon in Almere en werk als ZZP-er als ontspanningsmasseur.

Heb jarenlang als secretaresse gewerkt waar ik mijn collega’s regelmatig een massage gaf. Door een reorganisatie hielden deze werkzaamheden op. Ik heb toen besloten om mijn leven om te gooien en een switch gemaakt, mijn hobby is nu mijn werk. Heb allerlei opleidingen en trainingen gevolgen. Hieruit bleek, voor mij, dat ik het geven van ontspanningsmassages het leukst vind en het beste bij mij past.

Afgelopen tijd heb ik een speciale opleidingen gedaan:

Aanwezig bij DeMIX

Ik werk uitsluitend op afspraak. Andere dagen zijn ook bespreekbaar.

Tarieven ontspanningsmassage

Contact

Je kunt een afspraak maken door te bellen of te WhatsApp: 06 28772224 of een mail te sturen naar vrijcorrie@gmail.com.

Wil je meer weten kijk dan op de site: www.lijv.eu