CORONA: Meestgestelde vragen

CORONA: Meestgestelde vragen

Update: do. 19 maart
Beste leden, 
We hebben eerder aangegeven dat we het zo goed mogelijk willen doen, voor onze leden en het team. Er is inmiddels meer bekend over de compensatieregeling. Je hebt het recht om direct je lidmaatschap op te zeggen of te bevriezen. Bij bevriezing verrekenen we direct de contributie die je te veel hebt betaald. Er wordt drie weken compensatie toegepast. De incasso die eind maart wordt geïncasseerd zal dan alleen het restbedrag van april bevatten. We passen onze acties aan naar gelang de situatie vordert. Wanneer blijkt dat 6 april de deuren nog niet open kunnen zullen we de datum van je bevriezing hierop aanpassen.


Bron: https://www.consuwijzer.nl/nieuws/uw-consumentenrechten-bij-het-coronavirus

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is consumentenrechten-1024x866.png

We hebben op onze berichtgeving ontzettend veel positieve reacties gehad van loyale leden die ons blijven steunen in deze zware periode door af te zien van compensatie. We hebben sommige berichten met tranen in de ogen gelezen. Dankjewel daarvoor, het geeft ons moed en we kunnen niet in woorden uitdrukken wat dit met ons team doet.

Vragen

1. Is DeMIX geopend?
Nee, beide clubs zijn voorlopig gesloten tot 6 april 2020.
Fysiotherapie is tot nader orde wel geopend.

2. Hoe lang blijft DeMIX gesloten?
De clubs zullen op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 6 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Hier hebben we verschillende oplossingen voor, klik hier.

Deel het artikel