DeMIXthuis

Als jij niet naar DeMIX kunt komen, brengen we DeMIX naar jou.

Met DeMIXthuis neem je je favoriete les én instructeurs gewoon mee op vakantie of doe je een les in de huiskamer of tuin wanneer je geen tijd hebt om naar de club te komen. Deze dienst is gratis voor DeMIX leden, het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken. Heb je geen actief lidmaatschap en wil je toch graag deelnemen aan de livestreams of de thuisworkout video’s bekijken? Schrijf je dan in voor een DeMIXthuis ONLY lidmaatschap voor €9,95 p/m (maandelijks opzegbaar).

  • Zorg dat je een actief lidmaatschap hebt voordat je de volgende stappen doorloopt.
  • Ga naar demix.nl/thuis
  • Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres. Onze systemen communiceren onderling om te checken of je een actief lidmaatschap hebt.
  • Log in, schuif je tafel aan de kant, en doe mee!

Iedere maand verschijnen er nieuwe lessen online. Houd onze social media in de gaten voor de nieuwste releases of check ze hieronder.

Eerst DeMIXthuis proberen? Klik dan hier voor de (proef)lessen op ons YouTube kanaal.

Trainingsschema’s voor thuis

Onze fitnesscoaches hebben speciaal voor deze uitzonderlijke periode een aantal trainingsschema’s voor thuis gemaakt. Deze workouts kunnen uitgevoerd worden zonder losse materialen of met de materialen die je thuis wel voor handen hebt. Wil jij toegang tot deze schema’s, stuur dan een bericht naar fitness.almere@demix.nl en wij activeren je account.