Bedrijfsfitness

DeMIX Fitness staat voor kwaliteit op ieder vlak

Ons doel is het personeel van uw onderneming positieve sportervaringen op laten doen om tot een blijvende gedragsverandering te komen. De clubs van DeMIX zijn ruim opgezet en de ambiance zal u verbazen. Inspanning en ontspanning onder één dak met een sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Ons vakkundig opgeleid personeel levert hier een grote bijdrage aan.

Naast een ruim opgezette fitness heeft DeMIX ook een ruime keus uit groepslessen. Wij bieden lessen uit het Les Mills programma, Xco, free style en een ruim aanbod spinning/RPM lessen. Onze coaches zorgen ervoor dat onze leden precies vinden wat ze zoeken.
Naast de nodige inspanning biedt DeMIX ook ontspanning. Geniet in de sauna of luxe relaxruimte van uw welverdiende rust. DeMIX beschikt ook over een solarium. 
Nagenieten kan natuurlijk ook in onze horeca waar elk kopje koffie vers voor u gezet wordt! 

Wat biedt DeMIX haar leden?

 • Een uitgebreide gratis Health Check (iedere 10 weken gratis re-check)
 • De meest geavanceerde fitnessapparatuur (Life Fitness)
 • Ruim 130 fitness apparaten
 • Ruim 80 uur groepslessen per week
 • Goed gekwalificeerd personeel
 • Fysiotherapeut is 40 uur aanwezig
 • Personal Training
 • Heerlijk ontspannen in de relaxruimte en sauna’s
 • Entree door middel van een vingerscan
 • Ruime luxe kleedruimtes
 • Lockers met pincode
 • Ruime openingstijden

Wat biedt DeMIX haar bedrijfsleden?

Onze leden met een bedrijfslidmaatschap kunnen, afhankelijk van het gekozen abonnement, van al onze diensten gebruik maken. 
Bovendien bieden wij ook preventie- en reïntegratie programma’s aan.
Deze programma’s zijn zo specifiek dat deze op maat worden aangeboden. 

Het voordeel van de onderneming

Een zieke werknemer is een dure werknemer. Een fitte medewerker presteert beter, is minder vaak ziek en is productiever.
U wilt dus fitte medewerkers, en dat kunt u bereiken door uw medewerkers de mogelijkheid te bieden aan bedrijfsfitness deel te nemen.

Het bieden van bedrijfsfitness wordt door medewerkers als een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde gezien. Bedrijven proberen, uit efficiency en concurrentie overwegingen, steeds meer door steeds minder mensen te laten doen. Er wordt dus steeds meer van deze mensen gevraagd. Het wordt door deze medewerkers erg gewaardeerd als er door de werkgever ook goede voorwaarden worden geboden om te ontspannen en fit en gezond te blijven. Bovendien kunnen wij aantrekkelijke kortingen op deze lidmaatschappen bieden, afhankelijk van het aantal werknemers dat bij ons komt sporten.

DeMIX Fitness is tevens aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland (www.bfnl.nl). Als onafhankelijke intermediair biedt Bedrijfsfitness Nederland u als werkgever een kosteloze dienstverlening bij de opzet, uitvoering en voortgang van bedrijfsfitness.
Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als dé gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleert u uw personeel in sport en vitaliteit. Uw medewerkers hebben de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen
.


If tou take care of the people, the people take care of the business
Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen doen?

Neem dan contact met ons op en vraag om meer informatie of maak een afspraak om bij ons langs te komen. We laten u dan graag de club zien en kunnen dan alle mogelijkheden persoonlijk met u bespreken.
Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 036-711 5555.

Nieuws

Vakantiefoto Actie 2018

Maak een vakantiefoto met je DeMIX badlaken, shakebeker of tas en post deze op Facebook of Instagram.
Tag ons én gebruik #demixfitness en #addlifetoyears. 

Lees meer...

Zomer Stop Actie 2018

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

 • Zomer Actie 2018 +

  Zomer Actie 2018 Zomeractie bij DeMIX 10% korting op onze 10X kaarten Voorwaarden zomeractie Geldig bij aanschaf in de maanden juni – juli – augustus. Read More
 • 1