Spinning

Spinning is een groepsles voor mannen en vrouwen, jong en oud, getraind en minder getraind. Lekkere muziek zorgt voor een sfeer waarin u wordt gestimuleerd en verantwoord kunt trainen.

Als deelnemer bepaalt u zelf de weerstand of trapsnelheid. De lessen worden gegeven door gecertificeerde Johnny G Spinning instructeurs in een vooraf aangegeven trainingsintensiteit die iedere twee weken wisselt. In 45 minuten ervaart u een uitdagende body & mind training en pas op; het is verslavend! Gebruik van een hartslagmeter maakt uw training nog leuker en effectiever.

1 Om de benen op te warmen, ligt aan het begin van de les het tempo laag en is de weerstand licht.

2 Snelheid en intensiteit nemen toe om naar je persoonlijke top snelheid toe te werken. Je klimspieren worden opgewarmd, vervolgens kom je een aantal beklimmingen tegen om je kracht  te testen. En de tijdritten zullen je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je krijgt wat tijd om te herstellen, net voldoende om weer energie te hebben voor de volgende uitdaging.

3 Aan het einde van de les beëindigen we de tocht en rijden we samen huiswaarts. Hierbij draait het om herstel en het stretchen van de spieren.

Nieuws

Vakantiefoto Actie 2018

Maak een vakantiefoto met je DeMIX badlaken, shakebeker of tas en post deze op Facebook of Instagram.
Tag ons én gebruik #demixfitness en #addlifetoyears. 

Lees meer...

Zomer Stop Actie 2018

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

  • Zomer Actie 2018 +

    Zomer Actie 2018 Zomeractie bij DeMIX 10% korting op onze 10X kaarten Voorwaarden zomeractie Geldig bij aanschaf in de maanden juni – juli – augustus. Read More
  • 1