Health Program (voor bedrijven)

“Targets halen binnen een gezond bedrijfsklimaat”; dat zou ieder bedrijf willen, nietwaar?

Ons lichaam is er niet op gemaakt om een hele dag stil te zitten. Dit geeft een eenzijdige overbelasting van bepaalde spieren. En sommige spieren blijven onbelast. Een verkeerde lichaamshouding is het resultaat. Denk hierbij aan het hoofd wat te ver naar voren staat, opgetrokken schouders, gebogen borst en een afgezakte rug.

In dit 5-weken durende programma, wordt de focus gelegd op de “driehoek des levens”:

- Verantwoord sporten en bewegen
- Gezond en bewust eten
- Voldoende rust en ontspanning

Alvorens er gestart wordt, krijgen alle deelnemers digitaal een anamnese formulier toegestuurd dat dient te worden ingevuld. Tijdens een eerste kennismaking (voor de eerste trainingssessie) wordt er een houdingsfoto gemaakt, waarna voor iedere deelnemer een houdingsanalyse wordt uitgewerkt. Tevens wordt de lichaamssamenstelling per persoon vastgesteld.

Aan de hand van de lichaamssamenstelling wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld waar men gebruik van kan maken. Hierna volgen 5 trainingssessies, verdeeld over 5 weken. De deelnemers ontvangen, na deelname, ieder afzonderlijk een houdingsanalyse en een daarbijbehorend trainingsadvies.

De trainingen zijn als volgt opgebouwd:

Techniektraining
De oefeningen uit het dagelijkse leven en de meest gedane oefeningen in de fitness worden doorgenomen en geoefend. Een goede techniek is leidend om veilig te trainen waardoor men blessurevrij de trainingssessie kan doorlopen. Afsluitend met een Workout of the day!

Functionele trainingssessie
Deze training is gericht op de bewegingen in het alledaagse leven. Alle oefeningen die zijn geleerd in de techniekles komen hier aan bod. We maken gebruiken van verschillende trainingselemenenten.

Easy Flow Yoga
Ontspannende en afwisselende yogales. Deze les staat centraal door de zachtheid in haar bewegingen.

Outdoor bootcamp
Kracht, cardio, souplesse, teamwork: alles komt aan bod tijdes de outdoor bootcamp.

High intensief training
Intensieve workout op muziek waarbij alle spiergroepen worden getraind.

Door de persoonlijke aanpak en verscheidenheid in trainingen is het Health Program van PT4U Almere een waardevolle meerwaarde voor de medewerkers het uw organisatie.

Uitbreiding van dit programma behoort tot de mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een kookworkshop door “Puur koken met passie”. Tijdens de kookworkshop wordt er ingezoomd om snel een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten en natuurlijk de samenwerking binnen het team. Samenwerkend maakt men verschillende gerechten klaar.

Uiteraard kan dit programma naar wens worden uitgebreid. Vraag om een persoonlijke offerte.

pt4ualmere.nl/mogelijkheden

 

Groepslesrooster

Acties

  • Zomer Actie 2018 +

    Zomer Actie 2018 Zomeractie bij DeMIX 10% korting op onze 10X kaarten Voorwaarden zomeractie Geldig bij aanschaf in de maanden juni – juli – augustus. Read More
  • 1