Sportmassage bij DeMIX

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een massagevorm gericht op het verbeteren van de sportprestaties.
Een sportmassage is echter ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren.
Bij elke fysieke inspanning, hoe klein of groot ook, ontstaan afvalstoffen.
Soms is het lichaam niet goed in staat deze snel op te ruimen. Er kunnen dan stijve, pijnlijke spieren ontstaan die minder goed presteren.
Klachten door spanning of stijfheid in spieren en gewrichten kunnen erg vervelend zijn, pijn veroorzaken en je zelfs belemmeren in je dagelijkse activiteiten. Als sporter is het enorm belangrijk dat het lichaam snel herstelt en weer optimaal presteert voor de volgende training of activiteit.
Met een sportmassage kun je de doorbloeding versnellen en afvalstoffen sneller afvoeren. Hiermee haalt de masseur de spanning en stijfheid weg en kom je weer in topvorm.
Of jouw prestatie een rondje hardlopen of een hele marathon lopen is, maakt daarbij niet uit.

Masseur Hans Metselaar 

Mijn naam is Hans Metselaar en ik woon met vrouw en kinderen in Almere. Vanuit mijn jarenlange interesse in sport heb ik de opleiding NGS-Sportmasseur gedaan.
Wat als hobby is gestart, is uitgegroeid tot een passie. Diverse aanvullende cursussen en trainingen hebben van mij een breed inzetbare sportmasseur gemaakt met inzicht en gevoel voor de sporter. Ik ben lid van het Sport Massage Team Amersfoort en heb ik als sportmasseur gewerkt op grote evenementen zoals de Nijmeegse4Daagse, RoPaRun, Giro di Kika (Italië) en de marathon in New York en Amsterdam. Wat mij het meeste motiveert is als de sporters met een tevreden gevoel van de tafel gaan. 

Masseur aanwezig bij DeMIX

- Maandag: 13:00-22:00 uur
- Dinsdag: 13:00-22:00 uur
- Vrijdag: 09:00-17:00 uur
- Zaterdag: 09:00-12:00 uur

 

Tarieven sportmassage

- Sportmassage 30 minuten € 28,00
- Sportmassage 60 minuten € 54,00

Contact

Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen naar 06 42583045 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Vakantiefoto Actie 2018

Maak een vakantiefoto met je DeMIX badlaken, shakebeker of tas en post deze op Facebook of Instagram.
Tag ons én gebruik #demixfitness en #addlifetoyears. 

Lees meer...

Zomer Stop Actie 2018

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

  • Zomer Actie 2018 +

    Zomer Actie 2018 Zomeractie bij DeMIX 10% korting op onze 10X kaarten Voorwaarden zomeractie Geldig bij aanschaf in de maanden juni – juli – augustus. Read More
  • 1