Ontspanningsmassage bij DeMIX

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage die rust en ontspanning geeft. Het is een massage die gebruik maakt van diverse soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.
Deze massagetechniek is niet bedoeld als therapie voor of na behandeling van chronische pijn of ongemak.
De massage wordt uitgevoerd met een basisolie.
Het doel van een ontspanningsmassage is letterlijk het ontspannen van lichaam en geest. De massagetechnieken die worden toegepast zijn rustig en niet pijnlijk.

​Spanning en/of stress zorgen ongemerkt voor ophoping van afvalstoffen in de spieren. Door middel van een ontspanningsmassage voorkomt je dat deze ophopingen zich ontwikkelen tot daadwerkelijke klachten.

Masseuse Corrie Vrij

LIJV, Lekker In Je Vel

Mijn naam is Corrie Vrij, woon in Almere en werk als ZZP-er als ontspanningsmasseuse.

Heb jarenlang als secretaresse gewerkt waar ik mijn collega’s regelmatig een massage gaf. Twee jaar geleden hielden deze werkzaamheden op. Heb toen besloten om mijn leven om te gooien en een switch te maken. Ben allerlei opleidingen en trainingen gaan volgen. Hieruit bleek, voor mij, dat ik het geven van ontspanningsmassages het leukst vind en het beste bij mij past.

Afgelopen zomer heb ik een opleiding gedaan: Massage bij Kanker.
De Massage bij kanker is gericht op ontspanning. Even aandacht voor jezelf. Het verlicht en ondersteund het genezingsproces en heeft o.a. een positieve werking op je slaap en vermindering van stress.

Masseur aanwezig bij DeMIX

Maandag: 10.00-20.00 uur
Woensdag: 10.00-20.00 uur

Ik werk uitsluitend op afspraak. Andere dagen zijn bespreekbaar.

Tarieven ontspanningsmassage

- Ontspanningsmassage 30 minuten € 25,00
- Ontspanningsmassage 60 minuten € 40,00

Contact

Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen of te WhatsAppen naar 06 28772224 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Nieuws

Vakantiefoto Actie 2018

Maak een vakantiefoto met je DeMIX badlaken, shakebeker of tas en post deze op Facebook of Instagram.
Tag ons én gebruik #demixfitness en #addlifetoyears. 

Lees meer...

Zomer Stop Actie 2018

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

  • Zomer Actie 2018 +

    Zomer Actie 2018 Zomeractie bij DeMIX 10% korting op onze 10X kaarten Voorwaarden zomeractie Geldig bij aanschaf in de maanden juni – juli – augustus. Read More
  • 1