Personal Trainer Lisandra

Wie ben ik?

Het is altijd mijn droom geweest om van mijn hobby en passie mijn werk van te maken die mij drive geeft. Ik heb een aantal jaren fitness/bodybuilding wedstrijden gedraaid. Door deze topsport heb ik mijn levensstijl veranderd in een gezonde, vitale manier van leven. Om de kwaliteit van jouw leven te bevorderen wil ik als Lifestyle Coach, jou coachen en begeleiden in het veranderen van jouw levensstijl in een gezond, vitaal en gebalanceerde levensstijl door middel van beweging- en voedings advies, personal training en lifestyle coaching gebaseerd op een op maat gemaakte training- en voedingsprogramma. Als laatste wil ik laten weten dat ik een motivator en inspirator ben die samen met jou jouw doelen op een leuke en effectieve manier zal behalen. Ik ben iemand die niet snel opgeeft en ga door totdat ik heb bereikt wat ik wil bereiken, deze wens ik ook voor jou. Ik wil dat je zegt: “Ik ben trots op mezelf dat het mij gelukt is door mijn wilskracht en doorzettingsvermogen mijn doel te hebben bereikt."

De voordelen

- Bewustwording
- Inspiratie
- Persoonlijke aandacht
- Samen doen
- Transformatie
- Vertrouwen
- Vitaliteit

Wat is mijn achtergrond?

- Personal Trainer  (AALO)
- Fitness Master     (AALO)
- Fitness Trainer A (Fitvak)
- Gewichtsconsulente (LOI)
- Sociologe en HRM adviseur (UVA)

Wat zijn mijn specialiteiten

- Afslanken
- Esthtetisch contour verandering
- Begeleiden van miss bikini/bodyfitness athleten
- Krachttraining (spieropbouw, spierdefinitie, spiermassa)
- Techniek en houding corrigerende trainingen
- Core- en balans trainingen
- Voedingsadvies

Leuk om te weten

In mijn carrière als topsport vrouwelijke bodybuildster heb ik zowel nationaal als internationaal veel titels gehaald zoals Nederlands Kampioen en 2e van de wereld.Sinds kort heb ik een “come back” gedaan en wil weer zowel nationaal als internationaal wedstrijden doen. Als laatste wil ik mee delen dat ik dankbaar ben voor alles wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik ben gelukkig, gezond en ik ben geliefd, dat is wat ik ook voor jou wil.

“Let’s get started on your journey to a healthy lifestyle”, start today. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06-21478230

 

Personal Trainers

Personal Trainers

 

 

 

 

 

Groepslesrooster

Acties

  • Zomer Actie 2018 +

    Zomer Actie 2018 Zomeractie bij DeMIX 10% korting op onze 10X kaarten Voorwaarden zomeractie Geldig bij aanschaf in de maanden juni – juli – augustus. Read More
  • 1