OncoCare

„OncoCare, jouw lijf onze zorg” is een samenwerking tussen de afdeling oncologie van het Flevoziekenhuis en DeMIX Almere. Jouw oncologischverpleegkundige geeft je de zorg, begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt gedurende het behandelingstraject. Maar, wat kun jij eraan doen om zo fit mogelijk de behandeling te starten, ondergaan en afronden?

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij je lichaam zo goed mogelijk verzorgt en ondersteunt. Het is wetenschappelijk bewezen dat een goede conditie de herstelperiode verkort, het genezingsproces versnelt en de kans op recidieven kan verminderen. In een veilige omgeving gaan onze trainers met je aan de slag, waarbij we persoonsgericht te werk gaan.

Wat mag je van ons verwachten?

Na jouw aanmelding voor dit programma nemen wij contact met je op voor een intake en eenvoudige fittest. Het intake-gesprek is ervoor bedoeld om kennis te maken, het programma uit te leggen en jouw lichamelijke klachten en mogelijke beperkingen te inventariseren. Deze wordt uitgevoerd door de fysiotherapeut.
Hierna volg je op twee dagen per week een training bij DeMIX Fitness & Leefstijl. Jij bepaalt zelf wanneer je je goed genoeg voelt om aan de training deel te nemen. Na iedere training is er een moment van gezelligheid en ontspanning in de horeca van DeMIX Fitness & Leefstijl.

Programma OncoCare

- intake en fittest door onze fysiotherapeut
- minimaal 3 maanden programma met tussentijdse meting
- twee trainingen per week door trainers in kleine groep
- trainingsdagen zijn op woensdag en vrijdag van 10.30-11.30 uur
- gezelligheid met een gratis kopje thee of koffie
- persoonlijke coaching door jouw trainer en fysiotherapeut

Kosten

Het programma kan worden vergoed door de zorgverzekeraar, vraag hiervoor naar de voorwaarden bij de onze fysiotherapeute. Particulier zijn de kosten van het traject zijn 10 euro per training. Wij vragen 25 euro inschrijfgeld, zo kan je tijdens dit traject gebruik maken van alle faciliteiten binnen DeMIX Fitness & Leefstijl en is daarna ook geldig voor de abonnementen.

Wij wensen je veel moed en doorzettingsvermogen en hopen jou graag te mogen begroeten bij DeMIX Fitness&Leefstijl. Samen gaan wij de strijd aan!

Contact

Voor meer informatie en aanmeldingen voor dit programma, stuur je een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het inschrijfformulier in.
Wij streven ernaar een afspraak binnen 2 werkdagen in te plannen.

Nieuws

Sneak

3 oktober SNEAK SUPERHERO

Lees meer...

OKTOBER YOGAMAAND

Lees meer...

Groepslesrooster

Acties

  • September Actie +

    September Actie Word nu lid en sport tot 1 oktober gratis! Voorwaarden: – Minimale leeftijd 14 jaar– Geldig bij afsluiten van een 6- Read More
  • 1