fbpx

HEROPENING PER WOENSDAG 1 JULI

Lees voor je bezoek aan DeMIX het protocol door. Zorg dat je dit protocol te allen tijde naleeft. Je vindt hier meer informatie over het handen wassen, afstand houden, de regels bij gezondheidsklachten en meer.

Luchtbehandeling

We hebben onze installaties laten toetsen. Deze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Dat betekent dat er geen recirculatie plaatsvindt en er 100% buitenlucht wordt gebruikt. Deze systemen zijn uiteraard aangepast aan het protocol. Dat wil zeggen, dat de verversing van de lucht in ons pand op het hoogste niveau is gebracht en er ook buiten openingstijden wordt ververst. Het pand wordt op ieder moment gekoeld.

Kleedkamers, douches, sauna’s en zonnebanken.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen en ons protocol te kunnen handhaven zullen in de eerste fase na de heropening de kleedkamers, sauna’s, zonnebanken en douches nog niet in gebruik zijn. We evalueren dit na twee weken en zullen steeds opnieuw de afweging maken om deze faciliteiten te heropenen. Het uitgangspunt hierbij is dat we graag zo snel mogelijk alle faciliteiten in gebruik willen nemen, maar onder geen beding willen inleveren op de veiligheid.

Toiletten

Onze toiletten zijn wel in gebruik. Deze dienen door de sporter zelf schoongemaakt te worden voor en na gebruik. Lees het protocol voor meer informatie.

Fitnessbegeleiding

Er wordt deze periode zoveel gevraagd van ons personeel dat het in de eerste fase na de heropening geen mogelijkheid is tot live fitnessbegeleiding. Onze coaches zijn uiteraard aanwezig, maar fitnessbegeleiding is uitsluitend online mogelijk. Je kunt voor het maken van een schema contact opnemen via guy@demix.nl.

Reserveren verplicht

Je bezoek vooraf reserveren is verplicht. Wij dienen op ieder moment een overzicht te hebben van het aantal mensen dat ons komt bezoeken, het aantal mensen dat er in ons pand is, en dienen deze gegevens ten minste 4 weken te bewaren voor het geval er contactonderzoek gedaan dient te worden in het geval van een coronabesmetting.

Uitchecken verplicht

Anders dan normaal is ook uitchecken nu verplicht. Volg de looproutes in het pand. Ben je klaar met sporten en ben je op de begane grond? Verlaat dan het pand via het uitgaande poortje bij de receptie. Ben je boven? Verlaat dan het pand door de tijdelijke uitgang tussen de Zenzaal en Studio 54. Hier vind je een kaartlezer waarop je, net als bij binnenkomst, je tag/armbandje nog eens dient te scannen.

Aantal reserveringen

Voor zowel fitness als groepslessen geldt dat je maximaal 3 actieve reserveringen kunt hebben. Zodra er een reservering geweest is, kun je direct een nieuwe plaatsen. Je kunt in principe dus een onbeperkt aantal keren per week bij ons trainen, alleen niet meer dan 3 reserveringen vooruit plaatsen.

Triage

Wij zijn verplicht om triage uit te voeren voor ieder bezoek dat je aan ons brengt. We doen dit middels een melding die je op je telefoon ontvangt vanuit het reserveringssysteem. Heb je je telefoon zo ingesteld dat deze berichten onderdrukt worden, dan willen we je vragen dit opnieuw in te stellen en verantwoordelijkheid te nemen voor het beantwoorden van de triage vragen.

Uren voor de risicogroepen

Er zijn geen speciale risicogroep-uren ingevoerd. Simpelweg omdat er op de dal uren in de club zo weinig mensen aanwezig zijn, dat deze uren geschikt zijn voor de risicogroepen. Zo zijn er iedere dag tussen 12.00 – 17.00 weinig mensen in het pand.

Tag verplicht

Het meebrengen van je tag of polsbandje is verplicht. Evenals het gebruiken van een eigen handdoek en bidon. Buiten de aanvullende regels vanuit het protocol gelden onze eigen huisregels en kledingvoorschriften uiteraard ook nog steeds.

Looproutes

We hebben in het pand looproutes aangebracht om er zo voor te zorgen dat op alle plekken de 1,5M afstand kan worden gewaarborgd. Houd je aan deze routes, ook als dit voor jou “om” is en je het liefst rechtstreeks naar een apparaat zou lopen. Geef elkaar de ruimte en doe een stapje opzij als je toch iemand treft die gelijktijdig wil passeren.

Toezicht

Op ieder moment is er in de club iemand aanwezig die verantwoordelijk is voor het handhaven van de regels. Ons personeel is te herkennen aan bedrijfskleding of een veiligheidshesje. Volg de instructies van het personeel te allen tijde op. Het niet naleven van het protocol kan leiden tot ontzegging van de toegang tot de club.

Groepslessen

We gaan zoveel mogelijk terug naar het rooster van vóór de sluiting. Uiteraard zijn hier ook aanpassingen nodig om je veiligheid te waarborgen. Zo hebben wij meer en kortere lessen op het rooster gezet en is er ruimte tussen de lessen, zodat er voldoende tijd is om de ruimte schoon te maken en de ruimte te verlaten voordat de volgende les start.

Omdat we beschikken over de juiste luchtbehandelingsinstallatie en ruime zalen, is de capaciteit veel groter dan we outdoor konden bieden.

In Studio 54 en de Zenzaal werken we met vakken van 2.5 M x 2.5 M en in de Spinningzaal zijn 50% van het aantal fietsen in gebruik. Hier is ook vanaf elke fiets rondom minstens 1,5 M ruimte.

Outdoor lessen

Er zijn nog enkele lessen die in de buitenlucht plaats zullen vinden. Ook voor deze lessen dien je jezelf te registreren met je tag in de club, waarna je buiten op de verzamelplaats kunt wachten op gepaste afstand van je medesporters.

Horeca

Onze horeca is geopend. Je kunt na je training koffie/thee, een eiwitshake etc. gebruiken in DeMIX Lounge. Er zijn vanzelfsprekend minder plaatsen beschikbaar, en ook hier dient de 1.5 meter afstand gehouden te worden.

Het is mogelijk voor je training of les een shake te bestellen, zodat we die – met je naam erop – klaar kunnen zetten bij de uitgang, na je training.

Betaling dient zoveel mogelijk per pin, automatische incasso of per DeMIX tegoed te gebeuren (contactloos). Stort €25,- euro op je DeMIX tegoed, en ontvang €5,- van ons. Je kunt je DeMIX tegoed voor alle aankopen binnen de club gebruiken en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je je portemonnee vergeet.

Bereikbaarheid
We zijn in de eerste fase na de heropening telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-16.00. Per e-mail (receptie.almere@demix.nl) en social media zijn wij altijd bereikbaar en doen ons best om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Zodra onze receptionisten de ruimte hebben om je ook ’s avonds telefonisch te woord te staan verruimen we de tijden direct.

Schoonmaakmiddelen

Voor alle geldende schoonmaakvoorschriften zijn schoonmaakmiddelen aanwezig. We hebben etiketten van deze middelen ter beschikking ter inzage.