INNER FOCUS&FLOW EVENT 

Donderdag 9 mei 2024 – Hemelvaartsdag 

Locatie: Zenzaal 

PROGRAMMA
Inloop 8.15 
Easy Flow Yoga 8.30 – 9.45
Theetje + snack 9.45 – 10.15
Yin Yoga 10.15 – 11.45
BodyBalance 12.00 – 13.00
Healthy lunch 13.00 – 14.00

VOOR WIE IS HET INNER FOCUS&FLOW EVENT? 
Het event in voor iedereen die graag een ochtend offline wil zijn, met totale focus op zichzelf. Met eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken voor elk niveau is dit event geschikt voor iedereen. Zelfs als je nog nooit yoga of een soortgelijke les hebt gedaan is het INNER FOCUS&FLOW EVENT een mooie manier om kennis te maken met de verschillende Body & Mind lessen. De variatie in het programma zorgt ervoor dat ook de mensen die meer ervaring hebben met Yoga kunnen genieten van deze ochtend.  

EASYFLOW YOGA 
We starten de dag met een EasyFlow yoga, dit is een milde vorm van Poweryoga. Basis yogahoudingen worden aangeleerd met aandacht voor techniek en rekening houdend met de mogelijkheden van ieders lichaam. De adem blijft de leidraad en zorg ervoor dat we houdingen met elkaar kunnen verbinden in een prachtige, zachte flow. In de les werken we aan kracht, flexibiliteit en balans, voor zowel lichaam als geest. Je leert luisteren naar je lichaam, je concentratie verbetert en je kunt beter omgaan met stress. 

YIN YOGA 
Na een korte pauze waarin we zorgen voor een kop thee met een kleine snack gaan we door met de YIN YOGA. In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga, richt Yin Yoga zich niet op het versterken van je spieren maar juist op het ontspannen hiervan. Yin Yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam. Met eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken voor elk niveau is deze les geschikt voor iedereen. 

BODYBALANCE 
Daarna gaan we iets meer de beweging in met een fijne BODYBALANCE les. We wisselen Yoga, Tai Chi en Pilates af in deze laatste les. Neem een mentale time-out van de dagelijkse beslommeringen en werk aan je lichaam door het sterker en flexibeler te maken. Kom tot rust en geniet. 

HEALTHY LUNCH 
Na afloop verzorgen wij een heerlijke healthy lunch. Nog even met elkaar napraten en -genieten van deze reis, onder het genot van een smaakvolle en gezonde maaltijd. 
Je gaat ontspannen maar vol energie weer naar huis! Je ontvangt van ons na afloop nog een klein presentje als aandenken aan deze fijne ochtend.    

WAT HEB IK NODIG VOOR HET INNER FOCUS&FLOW EVENT? 
We gebruiken enkel een matje tijdens het event, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje mee te nemen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op. Verder maken we eventueel gebruik van props zoals bolsters en blokken, die bij de matjes liggen. Instructies hierover ontvang je van de instructrice.  
Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn een must, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens de laatste relaxation track. En wellicht een flesje water. 

Een ochtend waar het om jou draait!
Geef jezelf dit cadeau! 

Kosten zijn € 35,- voor leden / € 80,- voor niet-leden. Voorafgaand betalen bij de receptie, uiterlijk maandag 6 mei.
Introducees zijn welkom.

Maximaal 32 plekken, vol is vol.


Aanmelden kan bij de receptie of via MyWellness.