LAATSTE NIEUWS

demix_home_400x400

Bereikbaarheid

Omdat we gesloten zijn is de bezetting van de receptie wat minder dan je van ons gewend bent. Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Wil je liever even bellen, dan kan dat op deze tijden:

Maandag t/m zondag: 8.30 tot 12.00 uur
Maandag t/m donderdag: 17.00 tot 21.00 uur
Vrijdag: 15.30 tot 19.30 uur

LAATSTE NIEUWS: vrijdag 31 JANUARI

BUITEN SPORTEN

Na uitvoerig overleg met de gemeente Almere zijn we eruit. We mogen buiten aan de slag! De situatie is anders dan deze zomer en hoewel we natuurlijk graag een zelfde tent hadden neergezet als van de zomer, gaat dat met de huidige maatregelen helaas niet.

Wat we wél alvast mogen doen is buiten workouts met losse materialen verzorgen, met maximaal 2 deelnemers op ten minste anderhalve meter, en per twee sporters 1 instructeur; dus dat gaan we doen. Op dit moment wordt het rooster met zoveel mogelijk coaches en instructeurs ingevuld zodat we in de loop van deze week naar buiten kunnen. Lees hieronder meer!

KRACHTTRAINING

Ja! We kunnen weer iets écht zwaars optillen.

Ook de krachtsporters kunnen bij ons terecht. We houden uiteraard rekening met de regels en beperkingen. Daarom zijn er vier krachtstations ingericht buiten op een aantal meter afstand van elkaar.

We hebben twee stations met squatracks en twee functional trainingstations.

Op de functional trainingstations, te reserveren per 30 minuten ligt een Don Oliver barbell, dumbbells van 2, 4 en 6 kg, kettlebells van 8, 12 en 16 kg, battlerope, challenge bags, resistance bands en slamballs. Ook staat er een roeimachine en een fiets. Zo kan je ook hier een complete workout doen. Onze instructeurs helpen je graag bij het samenstellen van de training.

Op de squatstations, te reserveren per 60 minuten vind je een bench, een squatrack, barbell en bumperplates. Je kunt de halter laden tot 150KG. Daarnaast dumbbells tussen de 8 en 20 kg en een plyobox.

Materiaalverzoekjes kunnen we organisatorisch niet aan voldoen, we kunnen dus geen andere materialen voor je pakken of klaarleggen, maar er is altijd een complete workout te maken met de aanwezige materialen.

De oefeningen die je sowieso kunt doen, zijn:

• SQUATS
• DEADLIFTS
• BENCHPRESSES
• HIP THRUST
• BICEP CURLS
• TRICEP DIPS
• BARBELL TRICEP EXTENSION
• ​BARBELL PULLOVER
• OVERHEAD PRESS
• LATERAL RAISES
• EN VEEL MEER…!

DE SPELREGELS

Aan de individuele krachttraining zijn – vanzelfsprekend – geen extra kosten verbonden voor leden met een actief lidmaatschap. Je kunt na iedere training een nieuwe reservering plaatsen, om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om samen met een instructeur te trainen. Je mag dus zo vaak komen als je wil, zolang er voldoende plek is.

Je vindt het rooster vanaf donderdag in de MyWellness agenda. Reserveren kan in dit systeem alleen met een actief lidmaatschap. Wil jij je bevriezing opheffen? Geef dit dan even aan ons door, de incasso vindt dan eind deze maand plaats.

Heb je een bevriezing op je lidmaatschap en wil je geen gebruik maken van deze lessen en mogelijkheden, dan loopt je bevriezing automatisch door en hoef je verder geen actie te ondernemen.

De club is te allen tijde gesloten voor bezoekers m.u.v. fysiotherapiepatiënten. Er kan daarom geen gebruik gemaakt worden van de toiletten. Ga thuis naar het toilet, kom in je sportkleding naar ons toe en neem een gevulde bidon mee. Houd ook rekening met het weer. De trainingsplekken zijn overdekt, maar nog steeds in de buitenlucht.

Er zijn voldoende desinfectiematerialen aanwezig. De materialen die je gebruikt dien je zelf schoon te maken aan het einde van het door jouw gereserveerde tijdslot.

Heb je nog niet alles in huis voor jouw perfecte thuisworkout?
Bekijk dan hier onze enige echte DeMIXshop!
Laat ons weten wat je zou willen hebben en wij komen het zo snel mogelijk contactloos bij je thuisbezorgen.

MAATREGELEN UPDATE

LAATSTE NIEUWS: DINSDAG 15 DECEMBER

Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord hebben wij onze deuren gisteravond voor de tweede keer moeten sluiten. We leggen in deze nieuwsbrief uit wat dit voor jou betekent. We balen hier ontzettend van, maar laten ons niet uit het veld slaan. We laten je natuurlijk niet (stil)zitten, en doen er alles aan om je tot 19 januari – online – in beweging te houden.

Zo staan de eerste lessen sinds de lockdown al op DeMIXthuis en hebben we een exclusieve Facebookgroep opgericht. Ook hebben we tijdens de feestdagen extra specials voor je klaarstaan.

Incasso

Vorige lockdown kregen wij van veel mensen terug dat ze graag hadden doorbetaald om ons te steunen, maar niet op de hoogte waren van deze mogelijkheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen het deze keer om te draaien.

De incasso voor de maand januari vindt plaats op 27 december. Dat betekent dat het bedrag rond 30 december van je rekening wordt afgeschreven.

Wil je ons steunen? Dan hoef je niets te doen.


Als je niet wil dat wij incasseren op 27 december, klik dan op de button hieronder: 

Klik hier

Laat je gegevens achter en wij verwerken dit direct voor je.

Je betaalt de maand januari niet, maar kunt wel vanaf 19 januari weer komen trainen als wij open zijn. Op deze manier is de hele periode dat wij gesloten zijn gecompenseerd en heb je deze weken dus niet betaald.


In verband met de incassodatum is het tot en met 26 december mogelijk om via dit formulier je incasso tegen te houden.

* Heb je bij ons onlangs een lidmaatschap afgesloten voor 6 of 12 maanden en er wordt er in deze periode 1 maand niet geïncasseerd; dan verschuift hierdoor de einddatum van jouw lidmaatschap ook met 1 maand.

Mocht je hierover vragen hebben dan kan je deze altijd stellen via iris@demix.nl.

Wat we deze periode aanbieden, en wat je moet doen om ons online te volgen lees je hier:

  1. DeMIXthuis

Er staan meer dan 150 workouts voor je klaar in DeMIXthuis. Exclusief toegankelijk voor leden uiteraard. Daarnaast voegen we deze weken extra lessen toe. Ook de kerstspecial komt jouw kant op via DeMIXthuis. Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap. Hier lees je hoe je je account activeert.

  1. YouTube

Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

  1. Facebook groep – DeMIX CLUBHELDEN

Er is een Facebookgroep aangemaakt, exclusief voor leden met een actief lidmaatschap, waar je direct in contact bent met onze coaches en je extra workout- en voedingadvies ontvangt om deze weken in beweging te blijven.

  1. Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar. Kijk op onze shop-pagina voor meer informatie.

  1. Uitleen materialen

We hebben een aantal verzoeken ontvangen voor het lenen van materialen. Dit is voor ons, net als tijdens de vorige sluiting, niet haalbaar. Het is dus niet mogelijk om spullen van ons te lenen.

Kidslessen

De jeugdlessen gaan de komende weken door, met een aantal aanpassingen:
– De lessen vinden tot 19 januari buiten plaats.
– Stem je kleding af op het weer en draag buitensportschoenen.
– De inhoud van de lessen zal op sommige punten worden aangepast aan de locatie.
– Bij slecht weer gaat de les niet door en nemen wij contact met je op.
– Een aantal lessen en leeftijdscategorieen hebben wij samengevoegd, dus let op de tijden!
– In verband met de feestdagen vervallen de lessen op 24, 25, 26, 31 december en 1 januari

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MAANDAG 14 DECEMBER

We worden op dit moment overspoeld door mailtjes en telefoontjes over de vermoedelijke sluiting. Wij weten ook nog niet exact wat de definitieve maatregelen die vanavond bekend worden gemaakt voor ons inhouden. Daarom een vriendelijk verzoek: geef ons even de tijd.
Je mag van ons verwachten dat we, net als voorgaande keren, direct met je communiceren zodra het voor ons duidelijk is. Dit is binnen 1 á 2 dagen nadat de definitieve beslissing bekend wordt gemaakt.
Is deze onrust voor jou een reden tot opzegging, bedenk dan dat je tijdens voorgaande sluiting niet hebt betaald voor iets wat je niet hebt gekregen.
Hou je mailbox morgen en overmorgen in de gaten!
Dankjewel voor je begrip!