LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Op deze pagina hebben wij de laatste updates voor je verzameld. Zodra er een aanpassing komt in de geldende maatregelen of de mogelijkheden die wij (mogen) bieden, vind je die hier!

LAATSTE UPDATE: 24 juni

MONDKAPJES

Per 26 juni is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke openbare ruimte. Daarom hoeft deze bij ons niet meer op. Houd nog wel steeds 1,5m afstand tot jouw medesporters!

RESERVERINGEN

Voor zowel fitness als groepslessen geldt dat je maximaal 4 actieve reserveringen kunt hebben. Zodra er een reservering geweest is, kun je direct een nieuwe plaatsen. Je kunt in principe dus een onbeperkt aantal keren per week bij ons trainen, alleen niet meer dan 4 reserveringen vooruit plaatsen. Meerdere reserveringen per dag is ook geen probleem! Yoga & Squats? Spinning & Zumba? Of boven én beneden trainen? Dat kan!

Een reservering is 60 minuten. We vragen je wel een paar minuten voor het einde van je reservering je materialen schoon te maken en de club te verlaten.

Weet je niet meer precies hoe het reserveren in zijn werk gaat, lees hier dan alle informatie.

VERVOER

We willen je vragen om zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar de club te komen. Heb je gelijk de warming up gehad! En met dit zonnetje natuurlijk helemaal niet verkeerd.

GROEPSLESSEN

Groepslessen zijn eindelijk weer binnen toegestaan. Er dient 1.5M afstand van elkaar gehouden te worden. Daarom nemen wij de vakken weer in gebruik zoals voor de lockdown. Reserveer jouw vak of fiets via de MyWellness app!

Natuurlijk blijven wij een groot deel van onze live lessen ook livestreamen via DeMIXthuis. Dit is gratis voor leden. Haal je een keer de les nét niet, ben je verkouden óf zit jouw lievelingsles helaas vol? Doe ‘m thuis mee! Log in op www.DeMIXthuis.nl.

De Spinning en Sprintlessen worden vrijdag 4 juni in de loop van de dag aan de MyWellness app toegevoegd. Houd de app in de gaten!

SAUNA

Onze sauna mag na ruim een jaar eindelijk weer open, heerlijk! De regel die echter nog wel geldt is de 1.5 meter afstand onderling. Omdat het voor ons niet haalbaar is om de hele dag aanwezig te zijn in deze ruimte voor controles, vragen we je zelf de verantwoordelijkheid te nemen, elkaar de ruimte te geven en de regels na te leven.

De regels in de sauna en relaxruimte gelden nog steeds:

 • Douchen verplicht vóór gebruik van de sauna.
 • Geen grote tassen in de relaxruimte.
 • Geen slippers in de sauna.
 • Badkleding niet toegestaan.
 • Geen nagels knippen of benen scheren.
 • Respecteer de andere saunagebruikers en beperk luid praten en andere overlast.
 • Geen mobiele telefoons in de sauna en relaxruimte.

KLEEDKAMERS EN DOUCHES

Ook hier heeft de deur bijna 1.5 jaar dichtgezeten. De kleedkamers, lockers en douches zijn per 5 juni weer in gebruik. Houdt onderling afstand, gebruik een ander bankje/poef als dit mogelijk is en geef elkaar de ruimte. We adviseren zolang er nog regels gelden om zoveel mogelijk thuis om te kleden en gebruik te maken van het toilet. Voorlopig is het daarom toegestaan om een kleine sporttas mee te nemen in de zaal of les.

ZONNEBANK

Onze zonnebank is per 5 juni weer in gebruik. Klik hier om te reserveren.

SCHOONMAKEN VAN APPARATUUR

We hebben de schoonmaakmethode van de apparatuur iets aangepast. Door de hele club hebben we schoonmaakzuilen geplaatst. Pak hier een stuk papier, spray deze in met schoonmaakmiddel en neem hiermee jouw gebruikte materialen af. Zo zorgen we er samen voor dat onze club schoon blijft en onze apparatuur minder snel slijt.

KRACHTTRAINING

Krachttraining is binnen toegestaan met beperkingen op het maximum aantal personen per ruimte. Er dient 1.5M afstand te worden gehouden. Wij hebben de club weer verdeeld in de verschillende verdiepingen en tijdsvakken zodat de capaciteit zo hoog mogelijk is. Onderaan deze pagina hebben we de verschillende mogelijkheden per verdieping voor je omschreven. Controleer dus goed welke verdieping je reserveert en of de materialen en apparatuur past bij jouw gewenste workout. Wanneer je een verdieping reserveert, blijf dan op de door jouw gereserveerde verdieping.

BEVRIEZING

Omdat de club weer open gaat wordt je eventuele bevriezing automatisch opgeheven. Je kunt dus direct weer reserveren en komen trainen. De dagen van mei die je nog niet betaald hebt (19 t/m 31 mei) worden bij de incasso van juni opgeteld. Deze incasso vindt plaats aan het einde van de maand mei. Je ziet dus eenmalig een hoger bedrag dan je reguliere maandbedrag op je afschrift. (Rekenvoorbeeld: voor een 12 maanden Premium lidmaatschap is dit eenmalig €14,24).

KINDERLESSEN

Alle kidsfit, kickbokslessen en karatekids tot en met 17 jaar zullen we binnen voortzetten per 19 mei.

OPENINGSTIJDEN

Vanaf 19 mei zijn wij weer geopend volgens reguliere openingstijden:

Maandag t/m donderdag 06.00 – 23.00
Vrijdag 06.00 – 22.00
Zaterdag en zondag 08.00 – 17.00

RUIMTES

Om de capaciteit – volgens de regels – te optimaliseren hebben we de club verdeeld in verschillende ruimtes. Hier lees je welke mogelijkheden je hebt binnen deze ruimtes:

FITNESS + FUNCTIONAL FITNESS BEGANE GROND
Loopbanden, crosstrainers, fietsen, hometrainers, stairmasters, roeiers en meer. Alles waar jouw cardiohart (vrij letterlijk) sneller van gaat kloppen vind je op deze verdieping, naast de complete krachtlijn van LifeFitness.

Wanneer je de begane grond reserveert heb je ook toegang tot de Functional Fitnessruimte. Hier vind je functional training materiaal, crossfit mogelijkheden, racks, squatracks, kettlebells, ballen… you name it. Cardio bestaat hier uit assault bikes.

FITNESS EERSTE VERDIEPING

Hier vind je de losse dumbells, benches, pulleystations en de plate loaded krachtlijn van Technogym. Daarnaast staat de LifeFitness krachtapparatuur op deze verdieping en is de cardioapparatuur (skillrow, skillbike, skillrun) beschikbaar.

PROTOCOL

Lees de in de club geldende regels voor je bezoek.

TEN SLOTTE

Je mag van ons verwachten dat we ons uiterste best zullen doen om je hier veilig en verantwoord te laten trainen en dat wij alles op alles zullen zetten om zoveel mogelijk capaciteit te bieden binnen de richtlijnen. Wat je van jou verwachten is je medewerking. Probeer waar mogelijk buiten piektijden te reserveren. Kijk, nu de meesten van ons thuiswerken, eens naar de mogelijkheden buiten je reguliere sportuurtje. Houd je aan het protocol, reserveer je training op tijd en volg de instructies van het personeel op. Zo maken we het binnen sporten voor iedereen weer een feestje!

BXB Challenge

Heb je de vorige ronde gemist, grijp dan nu jouw kans!

Shalina en Lisanne starten op 7 juni met de volgende BXB challenge.

BXB lessen:

 • Kick off: 7 juni 18.30 uur
 • Iedere dinsdag (4 weken) 19.00 uur BXB choreo met Shalina
 • Iedere zondag (4 weken) 11.00 uur functionele training met Lisanne
 • Zoom meeting op 11 juni en 25 juni om 19.30 uur

Meer weten over BXB? Klik hier!

Ik doe mee!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MAANDAG 14 DECEMBER

We worden op dit moment overspoeld door mailtjes en telefoontjes over de vermoedelijke sluiting. Wij weten ook nog niet exact wat de definitieve maatregelen die vanavond bekend worden gemaakt voor ons inhouden. Daarom een vriendelijk verzoek: geef ons even de tijd.
Je mag van ons verwachten dat we, net als voorgaande keren, direct met je communiceren zodra het voor ons duidelijk is. Dit is binnen 1 á 2 dagen nadat de definitieve beslissing bekend wordt gemaakt.
Is deze onrust voor jou een reden tot opzegging, bedenk dan dat je tijdens voorgaande sluiting niet hebt betaald voor iets wat je niet hebt gekregen.
Hou je mailbox morgen en overmorgen in de gaten!
Dankjewel voor je begrip!