LAATSTE NIEUWS

demix_home_400x400

Bereikbaarheid

Omdat we gesloten zijn is de bezetting van de receptie wat minder dan je van ons gewend bent. Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar. Wil je liever even bellen, dan kan dat op deze tijden:
Maandag t/m zondag: 8.00 tot 12.00 uur
Maandag t/m vrijdag: 17.00 tot 21.00 uur
Heb je nog niet alles in huis voor jouw perfecte thuisworkout? Of zoek je nog iets leuks voor onder de boom? Bekijk dan hier onze enige echte DeMIXshop!
Laat ons weten wat je zou willen hebben en wij komen het zo snel mogelijk contactloos bij je thuisbezorgen.

MAATREGELEN UPDATE

LAATSTE NIEUWS: DINSDAG 15 DECEMBER

Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord hebben wij onze deuren gisteravond voor de tweede keer moeten sluiten. We leggen in deze nieuwsbrief uit wat dit voor jou betekent. We balen hier ontzettend van, maar laten ons niet uit het veld slaan. We laten je natuurlijk niet (stil)zitten, en doen er alles aan om je tot 19 januari – online – in beweging te houden.

Zo staan de eerste lessen sinds de lockdown al op DeMIXthuis en hebben we een exclusieve Facebookgroep opgericht. Ook hebben we tijdens de feestdagen extra specials voor je klaarstaan.

Incasso

Vorige lockdown kregen wij van veel mensen terug dat ze graag hadden doorbetaald om ons te steunen, maar niet op de hoogte waren van deze mogelijkheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen het deze keer om te draaien.

De incasso voor de maand januari vindt plaats op 27 december. Dat betekent dat het bedrag rond 30 december van je rekening wordt afgeschreven.

Wil je ons steunen? Dan hoef je niets te doen.


Als je niet wil dat wij incasseren op 27 december, klik dan op de button hieronder: 

Klik hier

Laat je gegevens achter en wij verwerken dit direct voor je.

Je betaalt de maand januari niet, maar kunt wel vanaf 19 januari weer komen trainen als wij open zijn. Op deze manier is de hele periode dat wij gesloten zijn gecompenseerd en heb je deze weken dus niet betaald.


In verband met de incassodatum is het tot en met 26 december mogelijk om via dit formulier je incasso tegen te houden.

* Heb je bij ons onlangs een lidmaatschap afgesloten voor 6 of 12 maanden en er wordt er in deze periode 1 maand niet geïncasseerd; dan verschuift hierdoor de einddatum van jouw lidmaatschap ook met 1 maand.

Mocht je hierover vragen hebben dan kan je deze altijd stellen via iris@demix.nl.

Wat we deze periode aanbieden, en wat je moet doen om ons online te volgen lees je hier:

  1. DeMIXthuis

Er staan meer dan 150 workouts voor je klaar in DeMIXthuis. Exclusief toegankelijk voor leden uiteraard. Daarnaast voegen we deze weken extra lessen toe. Ook de kerstspecial komt jouw kant op via DeMIXthuis. Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap. Hier lees je hoe je je account activeert.

  1. YouTube

Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

  1. Facebook groep – DeMIX CLUBHELDEN

Er is een Facebookgroep aangemaakt, exclusief voor leden met een actief lidmaatschap, waar je direct in contact bent met onze coaches en je extra workout- en voedingadvies ontvangt om deze weken in beweging te blijven.

  1. Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar. Kijk op onze shop-pagina voor meer informatie.

Wil jij alvast een eigen BRN set of XCORE buis om te gebruiken voor de thuislessen, ga dan naar shopbyhow.nl en gebruik de code DEMIXALMERE10, je ontvangt dan €10 korting.

  1. Uitleen materialen

We hebben een aantal verzoeken ontvangen voor het lenen van materialen. Dit is voor ons, net als tijdens de vorige sluiting, niet haalbaar. Het is dus niet mogelijk om spullen van ons te lenen.

Kidslessen

De jeugdlessen gaan de komende weken door, met een aantal aanpassingen:
– De lessen vinden tot 19 januari buiten plaats.
– Stem je kleding af op het weer en draag buitensportschoenen.
– De inhoud van de lessen zal op sommige punten worden aangepast aan de locatie.
– Bij slecht weer gaat de les niet door en nemen wij contact met je op.
– Een aantal lessen en leeftijdscategorieen hebben wij samengevoegd, dus let op de tijden!
– In verband met de feestdagen vervallen de lessen op 24, 25, 26, 31 december en 1 januari

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MAANDAG 14 DECEMBER

We worden op dit moment overspoeld door mailtjes en telefoontjes over de vermoedelijke sluiting. Wij weten ook nog niet exact wat de definitieve maatregelen die vanavond bekend worden gemaakt voor ons inhouden. Daarom een vriendelijk verzoek: geef ons even de tijd.
Je mag van ons verwachten dat we, net als voorgaande keren, direct met je communiceren zodra het voor ons duidelijk is. Dit is binnen 1 á 2 dagen nadat de definitieve beslissing bekend wordt gemaakt.
Is deze onrust voor jou een reden tot opzegging, bedenk dan dat je tijdens voorgaande sluiting niet hebt betaald voor iets wat je niet hebt gekregen.
Hou je mailbox morgen en overmorgen in de gaten!
Dankjewel voor je begrip!