LOCKDOWN ACTIE

LOCKDOWN ACTIE

Schrijf je nu in en betaal als de club weer open is. 
Je betaalt geen inschrijfgeld en kunt nu al onbeperkt gebruik maken van DeMIXthuis.nl met onze online lessen, livestreams en energizers.

Klik op de button hieronder en kies voor een Lockdown Premium 12 maanden of 6 maanden abonnement. Je kan onmiddelijk gratis aan de slag met onze thuisworkouts, livestreams en energisers en start met sporten bij ons op locatie zodra we weer open zijn! Meer informatie over deze abonnementen vind je hier.


VOORWAARDEN EN VEELGESTELDE VRAGEN

Geldt de actie voor alle lidmaatschappen?

De actie is geldig voor Premium 6 en 12 maanden lidmaatschappen. Kidslidmaatschappen zijn uitgezonderd van deze actie omdat de kidslessen momenteel gewoon gegeven worden.

Wat gebeurt er als DeMIX onverhoopt nog een keer haar deuren moet sluiten?

Wij geven tijdens een sluiting onze leden de keuze om hun lidmaatschap te bevriezen. De incasso wordt dan stopgezet. Wanneer je nog in de initiële contractduur van je lidmaatschap zit schuift de einddatum van je lidmaatschap op met de periode dat je niet betaalt. Het blijven dus 6 of 12 betaalperioden. 

Mag ik ook gebruik maken van deze actie als ik mezelf onlangs heb uitgeschreven?

Ja. We maken voor deze actie een uitzondering. De actie is daarom ook geldig als je minder dan 6 maanden geleden nog een lidmaatschap bij ons hebt gehad.

Ik ben lid maar heb mijn lidmaatschap laten bevriezen, kan ik toch toegang krijgen tot DeMIXthuis?

Heb je op dit moment je lidmaatschap bevroren en wil je ook toegang tot DeMIXthuis? Dan kun je je lidmaatschap hernieuwen en tekenen voor een 6 of 12 maanden Premium of Premium Fitplan lidmaatschap.

Bij een hernieuwing van je lidmaatschap teken je voor 6 of 12 betaalperioden vanaf het moment dat de club weer open is. Je kunt dus niet eerder opzeggen, dit is met je huidige (bevroren of actieve) lidmaatschap wel mogelijk als de initiële lidmaatschapsperiode erop zit. Sluit de club in de tussentijd? Dan schuift de einddatum van je lidmaatschap met dezelfde duur op als de duur van de sluiting.

Ik ben lid en heb mijn lidmaatschap niet laten bevriezen, maar ik wil graag gebruik maken van deze actie

Zeker! We zijn ontzettend dankbaar als jij de clubheld bent die zijn lidmaatschap heeft door laten lopen, en tot nu was dit ook de enige mogelijkheid om toegang te krijgen tot ons online platform [en de outdoor lessen]. Iets waar je hopelijk met veel plezier gebruik van hebt gemaakt. We moeten echter in actie komen om een groter ledenverloop dan er nu al is te voorkomen, dit is in het belang van iedereen.

Ook jij kan gewoon gebruik maken van de actie. Je laat je lidmaatschap dan nu nog bevriezen [via receptie.almere@demix.nl] en geniet dezelfde voordelen als de andere deelnemers aan de actie. Ook in dit geval geldt dat je je lopende lidmaatschap hernieuwt met 6 of 12 maanden.

Bij een hernieuwing van je lidmaatschap teken je voor 6 of 12 betaalperioden vanaf het moment dat de club weer open is. Je kunt dus niet eerder opzeggen, dit is met je huidige (bevroren of actieve) lidmaatschap wel mogelijk als de initiële lidmaatschapsperiode erop zit. Sluit de club in de tussentijd? Dan schuift de einddatum van je lidmaatschap met dezelfde duur op als de duur van de sluiting.

Wat verstaan jullie onder een geopende club?

Wat wij onder een geopende club verstaan: 

  • Indoor activiteiten óf outdoor activiteiten in tenten zijn toegestaan.
  • Groepslessen met ten minste 10 personen zijn toegestaan in de club of in tenten. 
  • Individuele kracht- of cardio-training is toegestaan in de club of in tenten. 
  • Kleedkamers/sauna kunnen nog buiten gebruik zijn als de maatregelen hierom vragen.

Mag ik naast DeMIXthuis ook gebruik maken van de 1-op-2 live lessen?

Nee. De live (outdoor) activiteiten zoals de lessen en krachttraining zijn voorbehouden aan leden met een volledig actief lidmaatschap.

Krijg ik als ik gebruik maak van de actie ook toegang tot DeMIX Clubhelden Facebookpagina?

Ja. Je krijgt toegang en kunt gebruik maken van de zoom/rooms lessen, energizers etc.

Mag ik ook gebruik maken van de gratis sporttas i.p.v. geen inschrijfgeld?

Ja, je kunt bij inschrijving aangeven dat je liever een DeMIX sporttas t.w.v. €34,95 ontvangt dan geen inschrijfgeld betaalt. De acties zijn niet te combineren, geen actie op actie en niet inwisselbaar voor contanten. Leden die hun bevriezing om willen zetten naar deze actie ontvangen geen sporttas cadeau.

Komt er nog een inschrijfactie als jullie weer open mogen?

We hebben de afgelopen periode veel leden verloren en hebben geen idee hoe het gaat lopen als we onze deuren weer mogen openen. Het kan zijn dat er acties nodig zijn. We staan er echter om bekend dat we – omdat we de basisprijs zo laag mogelijk willen houden – vrijwel nooit grote inschrijfacties met ontelbare maanden gratis trainen en geen inschrijfgeld doen. Wij kunnen ons wel vinden in het motto “als je veel korting kunt geven is je prijs normaal gesproken te hoog”. We hopen dat onze potentiële leden kiezen wat het beste bij ze past en als ze naar kwaliteit en een gemoedelijke sfeer op zoek zijn, zijn ze bij ons aan het juiste adres.

Daarom één tip, als je op zoek gaat naar een nieuwe club om te werken aan je doelen: bedenk van tevoren goed wat je zoekt. Wil je begeleiding? Live lessen van hoge kwaliteit? Altijd een receptionist die je gedag zegt en een coach die je bij naam kent? Wil je een online platform om naast je gymbezoeken aan je doelen te werken, een lekkere eiwitshake die voor je klaarstaat na je workout? Gratis trainingsschema’s en talloze lessen per week? Misschien wil je dit wel allemaal niet en heb je genoeg aan een kleinere ruimte met standaard materialen en geen behoefte aan persoonlijke begeleiding. Er zijn veel verschillende clubs, en dat is maar goed ook, want smaken verschillen en wensen lopen uiteen.

Wij vinden het in ieder geval te gek dat je erover denkt om aan je doelen te gaan werken, maar willen je waarschuwen; een fijne club kiezen die echt bij je past op de lange termijn is vele malen belangrijker dan de paar maanden gratis trainen of de gratis sporttas en andere flitsende acties die je om de oren vliegen. 
Choose wisely! En wat je ook kiest… You rock!

Deel het artikel