MIXFLITS OKTOBER

MIXFLITS OKTOBER

Onze club is jullie club. Zo voelen wij dat, en we hopen dat jij je ook thuis voelt bij ons. Wij maken bewust bepaalde keuzes om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich op hun gemak voelen bij ons en in een fijne, schone en gezellige omgeving kunnen bewegen.

Een voorbeeld hiervan zijn onze kledingvoorschriften. Er zijn niet veel clubs die specifieke dingen als een ontblootte buik bij de dames, of een bodybuildingshirt verbieden. Wij wel, en daar zijn we trots op.

Niet iedereen begrijpt onze beslissing als het hierom gaat, maar we krijgen ook ontzettend veel positieve reacties van mensen die de sfeer mede dankzij dit soort regels fijn vinden. Ieder nieuw lid ontvangt de voorschriften bij inschrijving en ze zijn te zien op de tv-schermen in de club en op sommige posters. Als opfrisser hebben de regels voor de start van het nieuwe seizoen nog eens geüpdate.

VOOR ZOWEL DAMES ALS HEREN GELDT:

• BORST BEDEKT.
• BUIK VOLLEDIG BEDEKT.
• LATISSIMUS BEDEKT DOOR SHIRT OF SPORT-BH.
• GEEN SLIPPERS OF BLOTE VOETEN

Verder zijn er qua kleding geen regels, je kan de laatste mode volgen, in alle kleuren van de regenboog en je harde werk op meer dan genoeg manieren showen, alleen wel met een volledig bedekte buik (dus ook geen strookje onbedekt, om discussies te voorkomen).
Tenslotte hebben we nog 1 belangrijke regel, het is verplicht om te sporten met een handdoek. Je doet dit uiteraard niet alleen voor ons en het behoud van de apparaten, maar ook om zeker te weten dat je niet op het zweet ligt/zit van je voorganger. Ben je je handdoek vergeten? Dan kun je er altijd een van ons lenen. Onze fitnesscoaches zijn aanwezig op de fitnessvloer van 9.00-13.00 en van 18.00-23.00. In de tussentijd is er minder controle op deze regels, maar we willen je vragen je ook dan aan de regels te houden.
5d6e67482ad996090c221a20
Onlangs zijn wij overgestapt van de app Virtuagym naar de nieuwe app Mywellness van Technogym. Met deze app kun je op een snelle, makkelijke en leuke manier je sport-, fitness- en gezondheidsdoelen bijhouden en bereiken.
Mywellness is een alles in één app die je kunt koppelen met de andere apps die je gebruikt om je activiteiten te registreren of je voeding bij te houden zoals MyFitnessPal, Strava, Garmin, Runkeeper etc.
Wat verandert er voor jou? Mywellness is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en uitgebreider dan zijn voorganger. De begeleiding vanuit onze fitnesscoaches, de schema’s en metingen zullen echter onveranderd blijven. Het bijhouden van jouw fitnessdoelen en het vergelijken van resultaten wordt alleen stukken makkelijker.
Ben je benieuwd naar de nieuwe app of heb je vragen? Download dan de app en/of maak een afspraak bij een van onze coaches.

Het is chestday, of legday… je gaat vol motivatie aan de slag, je pakt verschillende dumbells en stapelt schijven tot het einde van de barbell. Na je laatste setje zijn de spieren helemaal vol en zit de betreffende spiergroep erop! Klus geklaard. Toch?

Misschien ben je de allerlaatste (en belangrijkste) stap vergeten: het opruimen van het door jou gebruikte materiaal. Optimaliseer die spiergroei en leg je gebruikte materiaal weer netjes terug.

Als we ons allemaal hiervoor inzetten laten we niet alleen een opgeruimde plek achter, maar vinden we ook een opgeruimde plek zodra we zelf gaan beginnen.

Onze fitnesscoaches lopen gedurende een dienst makkelijk meer dan 10.000 stappen en tillen elke avond bij elkaar opgeteld zo’n 1000kg aan plates, dumbells, barbells en boxen weer terug op hun plaats. Natuurlijk willen zij ook graag fit blijven, maar een opgeruimde club doen we samen, toch?

Wij zorgen graag voor een grote diversiteit aan gewichten en materialen, laten we er samen voor zorgen dat deze ook netjes weer op hun plek hangen/liggen als we klaar zijn.

NIEUW SCHOONMAAKBEDRIJF

Met meer dan 70 uur schoonmaak per week proberen we de club zo schoon en fris mogelijk te houden. Om de kwaliteit te verbeteren zullen wij per half september samenwerken met een nieuw schoonmaakbedrijf, RTL Cleaning.

Om de club schoon te houden hebben we daarnaast ook jouw hulp nodig. Door het weggooien van je dopjes en papiertjes en het afnemen van je cardio apparaat na gebruik (incl. de spinningfietsen) help je ons al een goed eind op weg! Zie jij iets wat niet door de beugel kan en waar wij met onze controlerondes overheen hebben gekeken? Laat het ons dan weten.

Fitness voor de geest! Spijker jouw kennis bij in november. Deze maand organiseren we speciaal voor leden verschillende leuke en interessante lezingen en extra trainingen op het gebied van blessures, stress, techniek en mindset. Wil je weten welke lezing voor jou het beste past? Klik dan hier! Deelname is gratis, maar schrijf je wel even in bij de receptie.

Hoe kan je nou beter Halloween vieren dan met een stevige workout?! Kom donderdag 31 oktober in je engste outfit naar de club voor BodyPump! Kom je ook?

In de donkere dagen van November organiseert onze Zumba-crew een zomers feest! Meer weten? Klik hier!