MIXFlits Tarieven 2024

2023 

 

Vorig jaar konden we het nieuws brengen dat we onze tarieven niet zouden verhogen per januari 2023, terwijl het prijsindexcijfer voor onze branche op 12% lag.

We waren hier heel blij mee. Dat klinkt misschien gek, maar onze missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en dat lukt ons alleen als we de tarieven – en daarmee de financiële drempel – zo laag mogelijk houden. We hadden beloofd een verhoging zo lang mogelijk te voorkomen en dat is ons tegen de verwachting in, een heel jaar gelukt. Iets waar we gezien de stijging van de prijzen van onze leveranciers in het afgelopen jaar, trots op zijn.

Nu de prijzen van onze belangrijkste leveranciers (o.a. schoonmaak, software en fitnessapparatuur) de prijzen weer verhogen – met soms meer dan 12% – kunnen we deze keer niet anders dan onze tarieven aanpassen.

Naast deze stijgende kosten voor de club is het leven voor ons team, zoals voor de meeste mensen, een stuk duurder geworden. Daarom zal een groot deel van deze verhoging rechtstreeks naar hen gaan. 

2024 TARIEVEN

 

Het meest gekozen lidmaatschap, Premium 12 maanden met onbeperkt fitness, groepslessen, sauna en fitnessbegeleiding is per 1 januari 2024 €39,95 p.m.

Tip: Wanneer je dit wil vergelijken met andere clubs met een premium aanbod, check dan even of zij per 4 weken of per maand communiceren, dit scheelt je een dertiende betaalperiode per jaar.

Klik hier voor alle nieuwe tarieven.

2024 VERBETERINGEN

De verbeteringen in de club die los staan van deze verhoging en al op de planning stonden voor volgend jaar zijn o.a. de vloer onder de dumbbels op de eerste etage, nieuwe banken en verlichting in de kleedkamers, een compleet nieuwe sauna, en een totale facelift voor de Zenzaal. Hiervoor werken we samen met de interieurhelden van TANK. Binnenkort hier meer over!

Mis jij nog iets? Schroom dan niet om ons dit te laten weten.