fbpx

FEBRUARI
SPECIALS

Techniektrainingen, clinic
& Lezingen

Deelname gratis, Exclusief voor leden

Woensdag 5 febr | 10.15 uur | Zenzaal
Techniektraining CXWORX (60 min)
met aansluitend les

CXWORX is een intensieve coretraining waarbij een juiste techniek voorop staat. Door de oefeningen zo optimaal mogelijk uit te voeren, haal je het maximale uit je training. Sandra en Simone willen je hier graag bij helpen, tijdens en na de reguliere lessen, maar ook tijdens de extra techniektraining op 5 februari 10.15 uur.

Wil jij nog meer uit je training halen? Meld je dan aan voor deze extra training met direct aansluitend de les waarin je de tips en tricks gelijk kunt toepassen.

Vrijdag 7 febr. | 18.45 uur | Studio 54
Techniektraining GRIT (60 min)
met aansluitend les

Vrijdagavond 7 februari organiseren Karen en Tessa een techniektraining GRIT. Deze training is geschikt voor iedereen die zijn/haar techniek naar een hoger niveau wil tillen, om zo nóg meer resultaat uit deze intensieve workout te kunnen halen! 💯

De techniektraining start om 18:45 en aansluitend knallen we door met een GRIT STRENGTH workout! Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Schrijf je snel in want vol = vol ❗Tot 7 februari! 💪🏼

Zaterdag 8 febr | 12.00 uur | Functional ruimte
DEADLIFT CLINIC (60 min)

Deze clinic is niet alleen voor beginners die de basis van ‘deadlift’ willen leren, maar ook voor de geoefende sporter die de techniek wil verfijnen. Danielle en Sylvana nemen je mee in deze uitdagende les waarin je niet alleen de ‘deadlift’ leert, maar ook de ‘stiff leg deadlift’.
Maak mee, ervaar en leer!

Zondag 9 febr | 11.00 uur (60 min.)
Vergaderzaal

Lezing “Hoe je hardnekkig vet kwijt raakt met maar 2 uur sporten in de week. Zelfs als je alle diëten al geprobeerd hebt”
Mitchell Dikke

DEZE LEZING ZIT AL VOL!

Donderdag 13 febr | 20.00 uur | Zenzaal
Techniektraining BODYBALANCE (90 min)
met aansluitend les

Donderdag 13 februari geven Mirna en Sander voorafgaand aan de reguliere les een techniekles Bodybalance. Doe je al aan Bodybalance of wil je gaan starten? Dan is dit de gelegenheid met deze prachtige groepsles kennis te maken of je er nog meer in te verdiepen. In 30 min leer je (nog) beter diverse poses uit te voeren ter verbetering van de houding, adem en concentratie. Techniekles: 13 feb 2020 om 20:00. Groepsles Bodybalance om 20:30 (reguliere lestijd is 20:00).

Zondag 23 febr | 11.00 uur | Vergaderzaal | (60 min)
Interactieve presentatie: “Change habits & sparkle now”
Brigitte Hulscher

Begrijp je brein, benut je vermogens en krijg resultaat!
Wist je dat je brein je belangrijkste orgaan is om je doelen te realiseren? Om gelukkig, vitaal en succesvol door het leven te gaan? Dat elke gewoonte, elke gedachte, elk type gedrag voortkomt uit je brein? Voor 98% onbewust! Dus als je wat wilt veranderen aan jouw resultaten, dus gewoontes, op welk levensgebied dan ook, inzicht in de werking van je brein helpend is. Ook als je stress wilt voorkomen of beter in balans wilt zijn. Ontdek het geheim, neem kennis van de vijf stappen aanpak en laat je inspireren om je doelen te halen. Als ex topsporter had ik dit wel veel eerder willen weten en mijn voordeel mee willen doen. Nu is het voordeel echter voor wie komt deelnemen. Niet alleen consumeren ook een beetje transpireren.

Dinsdag 25 febr | 19.00 uur | Vergaderzaal
Lezing: “Verminder stress door voeding”
Ronald Aldenhuijsen (45 min)

Stress, Overspannen, Oververmoeid, Burn-out, zijn termen die steeds meer gebruikt worden. Deze lezing gaat over: welke stof zorgt voor de meeste MENTALE en FYSIEKE stress? SPOILER = het is niet CORTISOL.

Kom achter de DO’s en DONT’s op het gebied van VOEDING m.b.t. Stress gerelateerde klachten.

Vrijdag 28 febr | 08.45 uur | Zenzaal
Techniektraining BRN (75 min)
met aansluitend les

Vrijdag 28 februari om 08.45 uur geven Iris en Wendy een techniekles BRN.

Wil je je techniek verbeteren of wil je weten wat BRN is? Kom dan gezellig meedoen! BRN is dé workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt.
Wij, Iris en Wendy, brengen tijdens deze les de basistechnieken onder de aandacht. Ook nemen we enkele specifieke bewegingen door die in deze release zitten, zodat jij (nog) meer uit je les kunt halen. Graag komen wij de zaal in om jou persoonlijke tips te geven, zodat je nog meer kunt BRN’en, shaken en smilen.

Vrijdag 28 febr | 19.00 uur | Zenzaal
Techniektraining BODYCOMBAT (90 min.)
met aansluitend les

Knallen in de BodyCombatles kunnen we wel, maar hoe maak je die super hoge kick? En hoe sla je zo effectief mogelijk? Jurgen en Samantha vertellen je er alles over tijdens de techniektraining. Oh ja, en wist je dat je tijdens een BodyCombatles van 50 minuten 740 kcal verbrandt? Door goed je schouders in te draaien kun je dit aantal zelfs verhogen met bijna 400 extra kcal. Do we need to say more? See you there!