Mike Geurtsen

Na mijn opleiding te hebben gevolgd bij Thim van der Laan (1988) heb ik jaren met (top)sporters over de hele wereld gewerkt.
Van top tennissers, rugbyers en profvoetballers, tot bodybuilders, hardlopers, en vele andere professionals. Ik ben mij sinds 2010 aan het specialiseren in rugklachten. In 2011 heb ik meegedaan aan een onderzoek i.s.m. specialisten van het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en wetenschappers van de Kromhoutkazerne in Utrecht.
Publicatie hiervan vond plaats in een uitgave van Spine Journal (2012). De uitslag van dit onderzoek gaf mij een nieuwe kijk op het ontstaan en de behandeling van lagerugklachten. Verder behandel ik alle orthopedische klachten en help patiënten met oefentherapie en training.

Als enige fysiotherapeut in Nieuwegein werk ik met het OriGENE rugconcept. Centraal staat de behandeling van de klachten met het met het speciaal door defensie ontwikkelde OriGENE-trainingstoestel.
Dit zorgt in vrijwel alle gevallen binnen enkele weken nadat de behandeling is gestart voor een aantoonbare vermindering van klachten.

Meer dan de helft van de volwassenen heeft tijdens zijn of haar werkzame leven te maken met  rugklachten. Dit brengt veel ongemak en verzuim met zich mee. Natuurlijk heb je bij rugklachten maar één duidelijke wens: weer zo snel mogelijk soepel en pijnloos kunnen bewegen. Het is wetenschappelijke bewezen dat het OriGENE rugconcept rugpijn verhelpt.

T 06-21865250

Nieuw bij DeMIX 'FITROUTES'

 

Zomer Actie 2018

Lees meer...

Sneak Preview 'Beach Party'

Lees meer...

Acties

  • 1