EASYYOGA

MEER KRACHT

SLANK & STRAK

TRAIN ALLE SPIEREN

WAT IS EASY YOGA?

In deze les verlagen we het tempo, beperken we de moeilijkheid van de oefeningen en is er meer ruimte voor ontspanning. De perfecte yoga les voor beginners en/of senioren.

VOOR WIE IS EASY YOGA?

Easy Yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende les met de nadruk op vitaliteit, eenvoudige bewegingen met als doel soepel blijven of (weer) worden. Zelfs wanneer je niet comfortabel op de grond kunt liggen of zitten heeft onze docent alternatieve oefeningen voor je, waardoor de hele les goed te volgen is. Zo werken we bijvoorbeeld met yogablokken.

WAT HEB IK NODIG VOOR EASY YOGA?

We gebruiken een matje tijdens de Easy Yoga les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik Easy Yoga het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind, daarnaast twee subcategorieën: Vitaal en Aquasport. Easy Yoga valt in de categorie Body & Mind en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de twee subcategorieën.

Easy Yoga & Combyfit

Beide lessen zijn gericht op het in beweging blijven. Door de oefeningen op verschillende manieren te trainen in deze twee lessen vergroot je de effectiviteit van je training.

Meer over COMBYFIT

Easy Yoga & Aquashape

Een wereld van verschil op het eerste gezicht, maar desalniettemin een waardevolle aanvulling. Beweeg beter in het dagelijks leven en voorkom blessures. Aquashape is door de lage weerstand in het water zeer geschikt als aanvullen op de Easy Yoga les.

Meer over AQUASHAPE