Vinyasa Flow Yoga

easyflow yoga

WAT IS VINYASA FLOW YOGA?

Een vloeiende vorm van Yoga waarin het vergoten van je (innerlijke) kracht centraal staat. Geen yoga houdingen die je lang vast dient te houden, maar een aaneengeregen serie van oefeningen ondersteund door ademhalingstechnieken. Vergroot je concentratie, uithoudingsvermogen en voel dat je iedere les sterker wordt.

Voor wie is VINYASA FLOW YOGA?

Enige ervaring met Yoga houdingen is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Na een aantal lessen voelen de bewegingen al comfortabeler en kun je je grenzen verleggen. Ben je op zoek naar een Yoga les gericht op beginners, probeer dan onze Easy Yoga les.

WAT HEB IK NODIG VOOR VINYASA FLOW YOGA?

Vest of trui, sportkleding, een flesje water en een handdoek.

We gebruiken een matje tijdens de Vinyasa Flow Yoga les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn een must, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens meditatie.