Yin Nidra Yoga

Wat is Yin Nidra Yoga?

IIn de YIN NIDRA YOGA les wordt Yin Yoga gecombineerd met Yoga Nidra. We houden ontspannende houdingen voor langere tijd vast, zodat het lichaam spanning kan los laten. We eindigen met Yoga Nidra; dit is een geleide meditatie om jouw lichaam in een diepe staat van ontspanning te brengen.

Voor wie is Yin Nidra Yoga?

Met eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken voor elk niveau is deze les geschikt voor iedereen. Zelfs als je nog nooit yoga of een soortgelijke les hebt gedaan is YIN NIDRA YOGA een mooie manier om kennis te maken met onze Body & Mind lessen. Na ongeveer drie tot vier lessen voel je je comfortabeler tijdens alle bewegingen.

Wat heb ik nodig voor Yin Nidra Yoga?

We gebruiken enkel een matje tijdens de YIN NIDRA YOGA les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn aan te raden, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens de meditatie.