YIN NIDRA YOGA

Gratis Dagpas

Gratis Dagpas

Wil je een onze sportschool DeMix een keer ervaren? Dat kan met onze gratis dagpas! Laat je gegevens achter en kom gezellig langs.

In welke faciliteiten heb je interesse?Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Ben je klaar om je aan te sluiten bij sportschool DeMix? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij kijken er naar uit!

  • Ruim 500 m2 trainingsruimte.
  • Compleet ingericht met topmerk Life Fitness.
  • Functioneel training materiaal. o.a. Kettlebells.
  • Onbeperkt gebruik van cardio en krachtapparatuur.
  • Virtual Spinning groepslessen.
  • Life Fitness circuittraining.
  • Kluisjes aanwezig.
Bekijk onze lidmaatschappen

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
MEER FLEXIBILITEIT

MEER ONTSPANNING

MEER KRACHT

WAT IS YIN NIDRA YOGA?

IIn de YIN NIDRA YOGA les wordt Yin Yoga gecombineerd met Yoga Nidra. We houden ontspannende houdingen voor langere tijd vast, zodat het lichaam spanning kan los laten. We eindigen met Yoga Nidra; dit is een geleide meditatie om jouw lichaam in een diepe staat van ontspanning te brengen.

VOOR WIE IS YIN NIDRA YOGA?

Met eenvoudige en veilige yoga bewegingen en ademhalingstechnieken voor elk niveau is deze les geschikt voor iedereen. Zelfs als je nog nooit yoga of een soortgelijke les hebt gedaan is YIN NIDRA YOGA een mooie manier om kennis te maken met onze Body & Mind lessen. Na ongeveer drie tot vier lessen voel je je comfortabeler tijdens alle bewegingen.

WAT HEB IK NODIG VOOR YIN NIDRA YOGA?

We gebruiken enkel een matje tijdens de YIN NIDRA YOGA les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn aan te raden, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens de meditatie.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK YIN NIDRA YOGA HET BESTE COMBINEREN?

Met welke groepslessen kan ik Yin Nidra Yoga het beste combineren?
We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. Yoga valt in de categorie Body & Mind en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

YIN NIDRA YOGA & AQUA SHAPE

Combineer de YIN YOGA les met een Aqua Shape les om naast het opbouwen van statische kracht, het ontspannen en stretchen, je lichaam ook een andere trainingsprikkel te geven. Ontspan in het water, maak plezier en maak je lichaam sterker en strakker.

YIN NIDRA YOGA & ZUMBA

Door de rustige YIN NIDRA YOGA les te combineren met deze dansles waarbij je verstand op nul mag, en door het grote verschil tussen deze twee lessen, houd je je trainingen afwisselend en uitdagend.