BARRE

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Ben je klaar om je aan te sluiten bij sportschool DeMix? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij kijken er naar uit!

  • Ruim 500 m2 trainingsruimte.
  • Compleet ingericht met topmerk Life Fitness.
  • Functioneel training materiaal. o.a. Kettlebells.
  • Onbeperkt gebruik van cardio en krachtapparatuur.
  • Virtual Spinning groepslessen.
  • Life Fitness circuittraining.
  • Kluisjes aanwezig.
Bekijk onze lidmaatschappen

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
VOEL JE FIT

VERSTERK JE BENEN EN BILLEN

WORD STRAKKER

Wat is BARRE?

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag.

Voor wie is BARRE?

Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don’t underestimate the burn.

Wat heb ik nodig voor BARRE?

Lekker zittende kleding, een handdoek en een flesje water. Sportschoenen met een dansbare zool, zonder teveel reliëf zijn aan te raden om veilig en vrij te kunnen bewegen.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik BARRE het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BARRE valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

BARRE & BODYPUMP

Voor de beste resultaten, combineer je je dansmoves en extra energie met spieruithoudingsvermogen en kracht. Naast het verbeteren van je uithoudingsvermogen door een cardio les als BARRE, versterk je alle spieren in het lichaam door de krachtige BODYPUMP workout. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen fun, fitness en sterkere spieren.

Meer over BODYPUMP

BARRE & AQUA LATIN

Dit is moet nog aangevuld!!
De extra weerstand van het water zorgt voor nog meer spanning op de heupen, benen en billen en helpt jou nog sneller naar een strak en sterk onderlichaam en core. Tel daarbij de rondvliegende spetters en de heerlijke zomerse klanken en jouw feestje is deze week weer compleet.

Meer over AQUA LATIN