SCLPTCYCLE

Wat is SCLPTCYCLE?

SclptCycle is dé nieuwste full body workout op een bike. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt® -tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen.

In 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam, Sclptcycle wordt daarom ook wel gezien als een optimale killer-workout op feestmuziek.

Voor wie is Spinning?

Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fiets en je pedaalsnelheid. Of je nu net begint met sporten of een doorgewinterde buitenfietser bent, iedereen kan zichzelf uitdagen in deze les. Onze instructeurs pushen je om het beste uit jezelf te halen, de rest is up to you.

WAT HEB IK NODIG VOOR SPINNING?

Goede sportschoenen , sportkleding , een flesje water en een handdoek

Een flesje water en een handdoek zijn een must tijdens deze les, want er wordt hard gewerkt. Fietsschoenen met SPD systeem passen op onze BodyBike fietsen, maar ook met gewone sportschoenen kun je deelnemen aan deze les. Een fietsbroekje maakt de rit comfortabeler, maar is niet verplicht.

Met welke groepslessen kan ik SCLPTCYCLE het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. SPINNING valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

SCLPTCYCLE & Bodypump

Een les om je uithoudingsvermogen te vergroten combineren met een full-body workout zoals BODYPUMP is de mooiste combinatie die er is. Word snel fitter en sterker.