CIRCUITTRAINING

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
ONDER BEGELEIDING VAN DE FITNESS COACH

WISSEL KRACHT AF MET CARDIO

VOEL JE FITTER

Wat is circuittraining?

Onze circuittrainingen zijn een combinatie van spierversterkende oefeningen en cardiotraining. De afwisseling tussen het fietsen op spinningfietsen en het training op makkelijk instelbare toestellen maken van dit circuit een compleet trainingsschema. Een circuit training is een complete workout voor het hele lichaam. De circuit training wordt gegeven in de Fitness ruimte en duurt 30 minuten.

Voor wie is circuittraining?

Het Life Fitness circuit is ontwikkeld om fitnessoefeningen voor iedereen veilig uitvoerbaar te maken, met of zonder begeleiding. Door het gebruik van deze makkelijk instelbare toestellen en de begeleiding van de fitness coach is deze les geschikt voor iedereen.

Wat heb ik nodig voor circuittraining?

Sportkleding, sportschoenen, een handdoek en een flesje water zijn voldoende om deel te nemen aan deze les.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik circuittraining het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. Circuit training hebben we vanwege de laagdrempeligheid ingedeeld in de subcategorie Vitaal. Afhankelijk van je doel, kan de les het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere categorieën.

Circuittraining & Aqua Shape

Combineer de circuit training met een Aqua Shape les om je lichaam ook een andere trainingsprikkel te geven. Ontspan in het water, maak plezier en maak je lichaam sterker en strakker.

Meer meer over AQUA SHAPE

Circuittraining & SPINNING

De fiets die we gebruiken tijdens de circuittrainingen om de cardio toe te voegen gebruiken we ook tijdens de spinninglessen. Vul je trainingsschema aan met deze cardio les.

Meer meer over SPINNING