SMALL GROUP

Fitplan
VOEL JE KRACHTIG

VERSTERK JE LICHAAM

MAAK JE HOOFD LEEG

HIER TEKST

Moet nog ingevuld

HIER TEKST

Info volgt

WAT HEB IK NODIG VOOR HATHA YOGA?

>> Yoga matje >> Sportkleding >> Iets warms (een vest/trui) en een handdoek

We gebruiken enkel een matje tijdens de HATHA YOGA les, deze kun je van ons gebruiken of je eigen yoga mat meenemen. In verband met de hygiëne raden wij aan om een eigen matje aan te schaffen. Gebruik je onze matjes, leg hier dan altijd een handdoek op.

Comfortabele sportkleding waarin je goed kunt bewegen zijn een must, maar je hebt geen schoenen nodig. Wel is het fijn om iets warms (een vest/trui) mee te nemen wat je kunt aantrekken tijdens de meditatie.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK HATHA YOGA HET BESTE COMBINEREN?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. HATHA Yoga valt in de categorie Body & Mind en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

HATHA YOGA & BODYPUMP

 

 

Beide lessen maken je sterker. Door de oefeningen op verschillende manieren te trainen in deze twee lessen vergroot je de effectiviteit van je training.

Meer over BODYPUMP

HATHA YOGA & FUNCTIONAL TRAINING

 

Een wereld van verschil op het eerste gezicht, maar desalniettemin een waardevolle aanvulling. Beweeg beter in het dagelijks leven en voorkom blessures.

Meer over FUNCTIONAL TRAINING