Small group

SMALL GROUP LESSEN

PERSOONLIJKE AANDACHT,
KLEINE GROEPEN & EXCLUSIEVE LESSEN.

Met maximaal 8-12 deelnemers per les (afhankelijk van de les) ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en techniekcoaching. De coaches die deze lessen geven hebben zich gespecialiseerd in de les die zij geven, en zijn buiten de lessen om ook bereikbaar via de Facebook groep voor de deelnemers.

De lessen worden gegeven buiten het reguliere groepslesrooster en zijn dus “extra”, ze vergroten de capaciteit. De lessen vallen tussen Personal Training en groepslessen.

MEI ACTIE

In mei krijg je niet alleen 20% korting op alle 10X en 20X Small Group kaarten, maar kun je ook 2X gratis een workout meedoen.
Kies uit Aqua Bootcamp, Power X Build, BXB of Outdoor Bootcamp. 

Haal een 2X gratis-kaartje bij de receptie.

Maximaal 2 gratis lessen per persoon.
Maximaal 1 rittenkaart met korting per persoon. 
Actie geldig t/m 31 mei.

POWER X BUILD

In mei start een nieuw trainingsconcept dat jouw lichaam op een effectieve, intense en uitdagende manier versterkt.

Een training van 30 minuten met korte cardio- en krachtintervallen op de loopband en de vloer. Er wordt getraind met o.a. dumbbells, kettlebells en lichaamsgewicht.

We hebben deze training zo ontworpen dat jij jouw cardiovasculaire systeem verbetert, spieren versterkt én tegelijkertijd veel calorieën verbrandt. De POWER X BUILD training is zeer geschikt als aanvulling op jouw andere trainingen waarbij je wordt gecoacht op techniek en wordt uitgedaagd door onze ervaren trainer.

De les is geschikt voor de beginnende én ervaren sporter.

Het is altijd mogelijk om het hardlopen te vervangen door een wandeling op de loopband.

BXB

BXB is een 30 minuten durende spierversterkende workout met de focus op Billen, Benen en Core. Door het gebruik van oa een elastische band, verhogingen en gewichten vergroten we de weerstand voor nog meer resultaat. De trainingen hebben plaats voor maximaal 10 deelnemers waardoor er meer aandacht is voor jou, jouw doelen en techniek.

OUTDOOR BOOTCAMP

Je gaat samen met de bootcamp instructeur de buitenlucht in om daar hard te werken aan een betere conditie. Ervaar de uitdaging maar bovenal ook het plezier van het werken aan je uithoudingsvermogen en kracht in de buitenlucht. We starten vanuit DeMIX.

Iedereen is welkom in de OUTDOOR BOOTCAMP, de oefeningen zijn aan te passen aan ieder niveau en de instructeur zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan trainen. Een redelijke basisconditie is een voordeel, maar niet noodzakelijk.

De training worden gegeven door Personal Trainer Philo.

AQUA BOOTCAMP

We kennen allemaal de Outdoor Bootcamp lessen. Je ziet ze op straat, in het park en in de parkeergarages; “bootcampers” zijn overal, en nu ook in het water! Intensieve oefeningen in het water, gecombineerd met oefeningen met eigen lichaamsgewicht (zoals push-ups) op het droge. De leukste manier om hard te werken aan een betere conditie.

Aquasport lessen zijn voor iedereen. De instructeur geeft alternatieven voor de zwaardere bootcamp oefeningen. Vanwege de lage impact op je gewrichten in het water zijn de Aquasport lessen zeer geschikt voor mensen met een blessure of lage belastbaarheid.

Draag geschikte badkleding, zoals een badpak voor de dames. Om deel te nemen aan de Aquasport lessen dien je je, voor je eigen veiligheid, aan een aantal regels te houden. Deze regels vind je hier.

AQUA BOOTCAMP LIGHT

De naam Aqua bootcamp Light zegt het al. De les houdt het midden tussen een Aqua Bootcamp en Aqua Basix les en is goed te volgen voor iedereen van ieder fitheidsniveau. 

Heb je een premium lidmaatschap?
Dan gelden de volgende prijzen voor de Smallgroup lessen:
MIXpack 1 – €8,- [losse les]
MIXpack10 – 10X kaart €50,-
MIXpack20 – 20X kaart €90,-

Wil je onbeperkt gebruik kunnen maken van alle smallgroup lessen, overweeg dan ook eens ons Premium Plus lidmaatschap.

Losse lessen volgen is natuurlijk ook mogelijk.
Reserveren via de MyWellness app.