DeMIX FYSIOTHERAPIE

Wegens gezondheidsredenen is Fysiotherapie MTG – Rugcentrum Nieuwegein per 6 april 2022 gestopt. Wij zijn in gesprek met verschillende partijen om fysiotherapie in DeMIX doorgang te laten vinden zoals je dat al jaren van ons gewend bent. In de tussentijd is het niet mogelijk om een afspraak te maken met een fysiotherapeut op onze locatie.

We zoeken een sterke partner met hart voor preventie en passie voor zijn/haar vak. Ben jij of ken jij een praktijkhouder of zelfstandig fysio- en/of manueel therapeut met ambitie om een praktijk in onze club te runnen via een huurconstructie (niet in loondienst), neem dan contact op via roxanne@demix.nl voor meer informatie.

Wat kun je van ons verwachten?

Ons team van professionals neemt de tijd om je te helpen bij het verminderen van je klachten. Wij kunnen je helpen bij schouderklachten, elleboogklachten, heupklachten, knieklachten, enkelklachten of neurologische aandoeningen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom.
Wij geloven dat het belangrijk is dat je zelf de oorzaak van je klacht volledig begrijpt.Uitleg en advies hoe je de klacht kunt beïnvloeden staan hierin centraal. Daarnaast krijgt je uiteraard oefeningen om de kracht, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren.
Naast orthopedische klachten (klachten aan het bewegingsapparaat) is DeMIX Fysiotherapie gespecialiseerd in rugklachten.

Rugcentrum Nieuwegein

Naast orthopedische klachten (klachten aan het bewegingsapparaat) is DeMIX Fysiotherapie gespecialiseerd in rugklachten. Wij maken gebruik van de OriGENE, een trainingsapparaat dat ontwikkeld is om de spieren in het bekken te versterken. Verzwakte bekkenspieren zijn de mogelijke eerste indicatie voor rugklachten.
Je kunt bij ons ook terecht voor een gratis Spinal Mouse Scan meting. De beweeglijkheid en stabiliteit van de rug wordt inzichtelijk gemaakt met een scan waardoor wij kunnen analyseren waar mogelijkheden tot verbetering liggen bij rugklachten.

De plussen van DeMIX Fysiotherapie

+ Geen wachtlijst; behandeling binnen twee werkdagen
+ Ruime openingstijden, ook ’s avonds
+ Geen verwijzing nodig
+ Een omgeving die een gezonde leefstijl stimuleert

Contact

Vul het contactformulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van onze fysiotherapeuten.

Als je vragen hebt of een afspraak wil maken met een van onze therapeuten kunt je contact opnemen met de receptie van DeMIX, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via 030-602 1471.

Rechtstreeks contact opnemen met een therapeut kan ook, dan verzoeken wij je gebruik te maken van mail, WhatsApp of SMS omdat de therapeuten niet altijd in gelegenheid zijn de telefoon op te nemen tijdens behandelingen.

Afspraak maken

Onze Fysiotherapeuten stellen zich voor

Na mijn opleiding te hebben gevolgd bij Thim van der Laan (1988) heb ik jaren met (top)sporters over de hele wereld gewerkt. Van top tennissers, rugbyers en profvoetballers, tot bodybuilders, hardlopers, en vele andere professionals.

Ik ben mij sinds 2010 aan het specialiseren in rugklachten. In 2011 heb ik meegedaan aan een onderzoek i.s.m. specialisten van het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en wetenschappers van de Kromhoutkazerne in Utrecht.  Publicatie hiervan vond plaats in een uitgave van Spine Journal (2012). De uitslag van dit onderzoek gaf mij een nieuwe kijk op het ontstaan en de behandeling van (lage-)rugklachten. Verder behandel ik alle orthopedische klachten en help patiënten met oefentherapie en training.

Als enige fysiotherapeut in Nieuwegein werk ik met het OriGENErugconcept. Centraal staat de behandeling van de klachten met het met het speciaal door defensie ontwikkelde OriGENE-trainingstoestel. Dit zorgt in vrijwel alle gevallen binnen enkele weken nadat de behandeling is gestart voor een aantoonbare vermindering van klachten.

Meer dan de helft van de volwassenen heeft tijdens zijn of haar werkzame leven te maken met  rugklachten. Dit brengt veel ongemak en verzuim met zich mee. Natuurlijk heb je bij rugklachten maar één duidelijke wens: weer zo snel mogelijk soepel en pijnloos kunnen bewegen. Het is wetenschappelijke bewezen dat het OriGENErugconcept rugpijn verhelpt.

Mike Geurtsen
06-218 65 250
mike@DeMIX.nl