CXWORX

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
MEER COREKRACHT

STRAKKERE BUIK, BENEN & BILLEN

VERBETERDE HOUDING

WAT IS CXWORX?

Een half uur hard werken aan een sterkere core. Met je core bedoelen we je hele romp, maar ook de belangrijke spieren die hiermee in verbinding staan, zoals je benen en billen. Een sterke core heeft vele voordelen tijdens het bewegen in het dagelijks leven. Zo beperk je de kans op (lage) rugklachten en heb je een betere houding tijdens het zitten, lopen en tillen.

VOOR WIE IS CXWORX?

Voor alle oefeningen in de CXWORX les bieden onze instructeurs een lichter alternatief aan. Iedereen daagt zichzelf uit op zijn of haar eigen niveau. Techniek is erg belangrijk tijdens deze les, dus de instructeurs letten goed op dat de deelnemers op een veilige en effectieve manier de oefeningen uitvoeren.

WAT HEB IK NODIG VOOR CXWORX?

Tijdens de CXWORX les doen we oefeningen met eigen lichaamsgewicht, maar gebruiken we ook weerstandsbanden (tubes) en schijven. Deze hebben wij voor je klaarliggen, evenals een matje om op te liggen. Alles wat je nodig hebt is sportkleding, schone sportschoenen, een flesje water en een handdoek.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik CXWORX het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. CXWORX valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

CXWORX & BRN

Een core training les als CXWORX combineren met een les waarbij je alle spieren aanspreekt op een minder statische manier is een heerlijke afwisseling.

Meer over BRN

CXWORX & SPINNING

Een sterke core is ook belangrijk tijdens de fietslessen. CXworx en Spinning zijn hierdoor een perfecte combinatie.

Meer over SPINNING