PINKFIGHT

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
LEER JEZELF TE VERDEDIGEN

WORD STERKER

VERBRAND VEEL CALORIEËN

WAT IS PINKFIGHT?

Pinkfight is een intensieve workout voor vrouwen. Het is dè manier om in vorm te komen en conditie op te bouwen. Bij Pinkfight combineren we vechtsporttechnieken, met een pittige cardio workout en een circuittraining. Je hoeft geen ervaring te hebben met vechtsport om mee te kunnen doen. Pinkfight is stoer, uitdagend, laagdrempelig en fun. Geen tot minimaal fysiek contact.

VOOR WIE IS PINKFIGHT?

Ladies only dus alleen voor vrouwen. Ervaring is niet nodig. Er wordt op ieder niveau getraind zonder of met minimaal fysiek contact.

WAT HEB IK NODIG VOOR PINKFIGHT?

>> Binnenhandschoenen >> Sportkleding >> Een flesje water en een handdoek

Een handdoek en een flesje water zijn een must! Zorg dat je comfortabele sportkleding aan hebt. Sportschoenen zijn optioneel omdat we op judomatten trainen.

Er zijn binnenhandschoentjes verkrijgbaar bij de receptie voor €1, zodat je gebruik kunt maken van de leen bokshandschoenen. Ben je enthousiast en van plan meerdere PINKFIGHT lessen te volgen, dan adviseren we je i.v.m. de hygiëne om je eigen materialen aan te schaffen. Je kunt een setje PINKFIGHT materialen zoals handschoenen, bandages en beschermers aanschaffen bij DeMIX. Informeer hiernaar bij je instructeur.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK PINKFIGHT HET BESTE COMBINEREN?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. PINKFIGHT valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

PINKFIGHT & BODYPUMP

Een les om je uithoudingsvermogen te vergroten combineren met een full-body workout zoals BODYPUMP is de mooiste combinatie die er is. Word snel fitter en sterker.

Meer over RPM

PINKFIGHT & PILATES

 

PINKFIGHT’ers en Power worden in een adem genoemd. Wil jij leniger worden maar ook statische kracht opbouwen zodat je een voorsprong hebt op je PINKFIGHT trainingspartner, dan is dit de combinatie voor jou.

Meer over PILATES