MIXmatch

Samen is beter dan alleen. Het is motiverender, kán gezelliger zijn, maar bovenal is het een stok achter de deur. Wanneer je hebt afgesproken met je #gymbuddy om te gaan trainen of een groepsles te volgen, is de kans dat je toch op de bank blijft zitten een stuk minder groot. Want afspraak is afspraak, toch? Zo blijft trainen leuk, en is de kans groter dat je binnen no-time resultaat ziet. I’m telling you: Win-win-win.

Omdat we veel vragen krijgen bij inschrijving (“kennen jullie iemand die dezelfde lessen doet?”) en bij uitschrijving (“ik vind het niet leuk om telkens alleen te moeten trainen”) hebben we een systeem bedacht om sportmaatjes aan elkaar te koppelen. Laat ons weten welke activiteiten je het liefst doet in DeMIX en op welke momenten je beschikbaar bent, en wij laten je weten of er iemand is waarmee dit matcht.

Hoewel we pro-liefde zijn, is MIXmatch een inititatief om sportmaatjes te koppelen, niet om de liefde van je leven te vinden.

Zo werkt het:

  • Meld je aan door het formulier in te vullen bij de receptie (gratis uiteraard).
  • Geef aan welke activiteiten je het liefst doet in DeMIX.
  • Geef aan op welke momenten je beschikbaar bent om te trainen.
  • Wij kijken of er een match is en nodigen jou en je match uit voor een gezamenlijke training en een kop koffie, op kosten van DeMIX.

We baseren onze matches op sportervaring, interesse (type activiteit), leeftijdscategorie en jouw persoonlijke voorkeur.

We delen je persoonlijke gegevens met niemand, tenzij je hier expliciet, schriftelijk toestemming voor hebt gegeven.

Download MIXmatch formulier