SMALL GROUP LESSEN

MIXpack20 – 20 lessen voor €80,- (€4,- per les)
MIXpack10 – 10 lessen voor €45,- (€4,50 per les)
Losse (proef)les – €5,-

Alle smallgroup lessen zijn onbeperkt inbegrepen in het Premium Plus lidmaatschap.

Voor deelname aan de small group lessen is reserveren noodzakelijk.
Je kunt dit doen via de MyWellness app op je telefoon.

Hier komt alle info over het premium plus lidmaatschap met een link naar het inschrijven.

rooster volgt…

Onze missie is om voor zoveel mogelijk mensen in onze omgeving de plek te zijn waar ze met professionele hulp aan hun leefstijldoelen kunnen werken. Dit is de reden dat we een zo compleet mogelijk aanbod bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Maar… iedereen wil wel eens iets extra’s. Extra aandacht, extra resultaat, een extra stok achter de deur. Dat is waar small group trainingen van pas komen.

De voordelen op een rij:

X Trainen in kleine groepen.
Intensieve begeleiding.
X Exclusieve lessen.
X Vaste coach.

Er verandert niets aan het huidige Premium lidmaatschap. Voor de bekende 33,95 kun je nog steeds onbeperkt gebruik maken van meer dan 100 groepslessen per week, de sauna, zonnebank, fitnessbegeleiding en het zwembad.

demix_small_group_row_500x500

HIIT & ROW

(per 1 april 2020)
Een les waarin het Skillrow (Technogym) principe wordt gecombineerd met High Interval Intensity Training. Roeien, burpees, calorieën targets en pushups; niets wordt uitgesloten tijdens deze workout en wanneer jouw resultaten zichtbaar zijn op het grote scherm, wordt de motivatie nog sterker om net iets meer te geven. Wie gaat er als eerste over de finish?

demix_small_group_row_2_500x500

JUST ROW

Skillrow

(per 1 april 2020)
Voor de niet-HIIT’ers onder ons zijn er ook Skillrow lessen waarin uitsluitend wordt geroeid. Je wordt gecoacht aan de hand van het grote scherm. Een complete workout, maar met meer aandacht voor je “strokes per minute”, je roeitechniek en het verbeteren van je resultaten.

demix_small_group_bxb_2_500x500

BXB 

Billen, benen en buik

Al het goede van de oldschool BBB lessen, in een nieuw jasje. Je werkt aan je buik, billen en benen in een kleine groep. We maken gebruik van speciale weerstandsbanden en ander Personal Training materiaal voor optimaal resultaat. Schaf je eigen band aan bij de receptie of gebruik onze banden.

demix_small_group_bootcamp_2_500x500

OUTDOOR BOOTCAMP

(per 1 april 2020)
De outdoor lessen worden 6 maanden per jaar aangeboden, te weten: april, mei en juni (juli en augustus zomerstop) en september, oktober en november. Je hoeft hiervoor niet langer een aanvullend lidmaatschap af te sluiten maar kunt deelnemen met de small group strippenkaarten (of een losse les).

demix_small_group_functional_500x500

FUNCTIONAL TRAINING

-Beter leren bewegen-
Een les waarin je beter leert te bewegen. Dat klinkt misschien niet zo spannend, maar voor iedere kracht- en cardiotraining en groepsles heb je een goede basistechniek nodig. Op deze manier beweeg je niet alleen veiliger en is de kans op blessures minder groot, ook haal je meer uit je workouts doordat je efficiënter kunt trainen. De oefeningen waarvan de techniek in de les wordt uitgelegd,  komen daarna terug in circuitvorm, zodat je een complete workout doet.

demix_small_group_wow_500x500

CROSSMIX

Een toffe workout geïnspireerd op Crossfit. Deze is altijd een combinatie van kracht en conditie. Er wordt gefocust op techniek, er worden nieuwe movements aangeleerd. De intensiteit is vaak hoog. Halters, kb’s, weigtlifting, gymnastics… Geen training is hetzelfde. Wil je sterker, sneller en fitter worden? Leren wat een C+J is? Beter worden in squatten of je 1RM verbeteren? Doe dan mee met deze Smallgroup training!

Je techniek in de praktijk brengen kan naast je eigen trainingen en de crossMIX lessen ook in de WOW lessen [inbegrepen in het premium lidmaatschap].

demix_demix_games_5

MOBTEC Mobiliteit & techniek

(per 1 mei 2020)
Een mobiliteit en techniekles. Deze les is een goede basis voor de overige small group lessen en voor onervaren sporters noodzakelijk om veilig aan de WoW lessen deel te nemen. Mobiliteit is voor ervaren sporters ook cruciaal om zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen trainen.