ZWEMMEN

ZWEMMEN

AQUA BASIX

AQUA BASIX

Zwembad & Aquasport

AQUA BOOTCAMP

AQUA BOOTCAMP

AQUA BOOTCAMP LIGHT

AQUA BOOTCAMP LIGHT

ZWEMMEN

ZWEMMEN

SNEL NAAR:

TRAIN ALLE SPIERGROEPEN

LAGE IMPACT

IN HET WATER

ZWEMMEN

Ontspannen baantjes trekken na je training, zwemmen als cardiotraining of van de glijbaan met je (klein)kinderen. Dit alles behoort tot de mogelijkheden in je Premium lidmaatschap.

DeMIX heeft een eigen ingang tot zwembad Merwestein. Je kunt gebruik maken van onze luxe kleedkamers en douches, en met een badjas of handdoek om het zwembad via deze ingang op de begane grond betreden.**

Kom je zwemmen met je (klein)kinderen, dan kun je een zwemkaartje halen bij onze receptie en betreed je het zwembad via de ingang van Merwestein.

Je kunt uitsluitend gebruik maken van het receatief zwemmen (vrijzwemmen) en banenzwemmen. Wil je gebruik maken van doelgroep zwemmen zoals baby- en peuterzwemmen, vitaalzwemmen, discozwemmen, zwangerschaps- en teddyzwemmen, dan kun je hiervoor een kaartje aanschaffen bij Merwestein.

We zijn gebonden aan de recreatief zwemtijden van het zwembad, daarnaast kun je ook banenzwemmen tussen 07.00 – 08.30 u van maandag tot en met vrijdag.

* Actuele openingstijden in de schoolvakanties en tijdens feestdagen kunnen afwijken. Deze tijden vind je op de website van merwestein.

AQUA LESSEN

Omdat Merwestein verantwoordelijk is voor de telling en registratie van de mensen in hun pand is het noodzakelijk om een reservering te maken via de website van Merwestein. De aquasport lessen staan daarom wel op ons rooster, maar niet in onze reserveringsapp.

Premium leden betalen het Small Group tarief voor een les. Dit betekent dat je als lid kunt aquasporten met ledenkorting.

De prijs voor niet-leden en losse lessen voor leden is gelijk aan de prijs die je bij de kassa van Merwestein betaalt, namelijk €8,-

Aquasport is onbeperkt inbegrepen in het Premium Plus lidmaatschap.

De toegang geschiedt tot het verplicht reserveren wordt opgeheven via de ingang van Merwestein. Zodra het kan, gaat onze eigen toegang weer open.

Small Group rittenkaarten voor leden:
MIXpack10 – 10X kaart €50,-
MIXpack20 – 20X kaart €90,-

INTROpack – 7 verschillende Small Group lessen ter kennismaking €20,-

Wil je onbeperkt gebruik kunnen maken van alle smallgroup lessen, overweeg dan ook eens ons Premium Plus lidmaatschap.

AQUA BASIX

WAT IS AQUA BASIX

In een Aqua Basix les staat bewegen centraal. We gebruiken verschillende materialen voor de oefeningen, zoals waterdumbells, flexibeams, buizen en ballen. Deze aqua les is speciaal voor iedereen die onder begeleiding wil bewegen, maar ook voor deelnemers die door lichamelijke beperkingen niet altijd kunnen sporten. Denk hierbij aan chronische klachten, revalidatie na een operatie etc. De les wordt gegeven door een gekwalificeerde fysiotherapeut met ervaring in trainen met diverse groepen.

VOOR WIE IS AQUA BASIX?

Aquasport lessen zijn voor iedereen. Vanwege de lage impact op je gewrichten in het water zijn de Aquasport lessen zeer geschikt voor mensen met een blessure of lage belastbaarheid. De lessen zijn ook uitdagend voor de gevorderde sporter en bovenal erg leuk om te doen.

WAT HEB IK NODIG VOOR AQUA BASIX?

Draag geschikte badkleding, zoals een badpak voor de dames. Om deel te nemen aan de Aquasport lessen dien je je, voor je eigen veiligheid, aan een aantal regels te houden. Deze regels vind je hier.

AQUA BOOTCAMP

WAT IS AQUA BOOTCAMP

We kennen allemaal de Outdoor Bootcamp lessen. Je ziet ze op straat, in het park en in de
parkeergarages; “bootcampers” zijn overal, en nu ook in het water! Intensieve oefeningen in het
water, gecombineerd met oefeningen met eigen lichaamsgewicht (zoals push-ups) op het droge. De
leukste manier om hard te werken aan een betere conditie.

VOOR WIE IS AQUA BOOTCAMP?

Aquasport lessen zijn voor iedereen. De instructeur geeft alternatieven voor de zwaardere bootcamp
oefeningen. Vanwege de lage impact op je gewrichten in het water zijn de Aquasport lessen zeer
geschikt voor mensen met een blessure of lage belastbaarheid.

WAT HEB IK NODIG VOOR AQUA SPORT?

Draag geschikte badkleding, zoals een badpak voor de dames.  Om deel te nemen aan de Aquasport lessen dien je je, voor je eigen veiligheid, aan een aantal regels te houden. Deze regels vind je hier.

Openingstijden in de schoolvakanties en tijdens feestdagen kunnen afwijken. Deze tijden vind je op de website van merwestein.

AQUA BOOTCAMP LIGHT

WAT IS AQUA BOOTCAMP LIGHT

De naam Aqua bootcamp Light zegt het al. De les houdt het midden tussen een Aqua Bootcamp en Aqua Basix les en is goed te volgen voor iedereen van ieder fitheidsniveau.

Openingstijden in de schoolvakanties en tijdens feestdagen kunnen afwijken. Deze tijden vind je op de website van merwestein.

ZWEMBAD REGLEMENT

VEILIGHEID & HYGIËNE

Let op! Tijdens de lockdown/coronamaatregelen wijken de openingstijden en zwembad regels en mogelijkheden af van het reguliere aanbod, we verwijzen je naar de pagina met het laatste nieuws.

OM DEEL TE NEMEN AAN DE AQUASPORT LESSEN DIEN JE JE, VOOR JE EIGEN VEILIGHEID, AAN EEN AANTAL REGELS TE HOUDEN:

 • Je dient minimaal in het bezit te zijn van Zwemdiploma A.
 • Buitenschoenen verboden. Deze dien je uit te doen vóór de deur naar het zwembad Blauwe slofjes zijn beschikbaar.
 • Het is ten strengste verboden het water te betreden wanneer de verstelbare bodem nog in beweging is. Wacht tot het geluidssignaal is gestopt en de instructeur aangeeft dat het veilig is.
 • Neem plaats op de tribune tot de instructeur aangeeft dat het bad betreden mag worden.
 • Niet duiken (beweegbare bodem en wisselende diepte!).
 • Het is raadzaam een flesje water, handdoek en slippers mee te nemen naar de tribune.
 • Draag geschikte badkleding, zoals een badpak voor de dames.

ROUTE & TOEGANG

 • Deelname alleen op vertoon van een Aquasport deelname pas, in te leveren bij de instructeur.
 • Toegang vanaf 5 minuten voor start van de les, niet eerder!
 • Als de les gestart is, geen toegang meer. Dus kom op tijd.
 • Na afloop mag je gebruik maken van het recreatief zwemmen (banen zwemmen /uitzwemmen/cool down) in het 25m bad wanneer je dit gereserveerd hebt.
 • Na afloop mag je via Merwestein het zwembad verlaten.

Voor het protocol en de corona maatregelen die gelden bij het zwembad verwijzen we je door naar de website van Merwestein. 

Openingstijden in de schoolvakanties en tijdens feestdagen kunnen afwijken. Deze tijden vind je op de website van merwestein.