AQUA BASIX

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Ben je klaar om je aan te sluiten bij sportschool DeMix? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij kijken er naar uit!

  • Ruim 500 m2 trainingsruimte.
  • Compleet ingericht met topmerk Life Fitness.
  • Functioneel training materiaal. o.a. Kettlebells.
  • Onbeperkt gebruik van cardio en krachtapparatuur.
  • Virtual Spinning groepslessen.
  • Life Fitness circuittraining.
  • Kluisjes aanwezig.
Bekijk onze lidmaatschappen

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
TRAIN ALLE SPIERGROEPEN

LAGE IMPACT

IN HET WATER

WAT IS AQUA BASIX?

In een Aqua Basix les staat bewegen centraal. We gebruiken verschillende materialen voor de oefeningen, zoals waterdumbells, flexibeams, buizen en ballen. Deze aqua les is speciaal voor iedereen die onder begeleiding wil bewegen, maar ook voor deelnemers die door lichamelijke beperkingen niet altijd kunnen sporten. Denk hierbij aan chronische klachten, revalidatie na een operatie etc. De les wordt gegeven door een gekwalificeerde fysiotherapeut met ervaring in trainen met diverse groepen.

VOOR WIE IS AQUA BASIX?

Aquasport lessen zijn voor iedereen. Vanwege de lage impact op je gewrichten in het water zijn de Aquasport lessen zeer geschikt voor mensen met een blessure of lage belastbaarheid. De lessen zijn ook uitdagend voor de gevorderde sporter en bovenal erg leuk om te doen.

WAT HEB IK NODIG VOOR AQUA BASIX?

Draag geschikte badkleding, zoals een badpak voor de dames.  Om deel te nemen aan de Aquasport lessen dien je je, voor je eigen veiligheid, aan een aantal regels te houden. Deze regels vind je hier.

Actuele openingstijden in de schoolvakanties en tijdens feestdagen kunnen afwijken. Deze tijden vind je op de website van merwestein.

Instagram

Met welke lessen kan ik AQUA BASIX het beste combineren

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. AQUA BASIX valt in de subcategorie Aquasport lessen en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de drie hoofdcategorieën.

AQUA BASIX en XCORE

Vergroot je uithoudingsvermogen en train je core en schouders, doe hier je voordeel mee tijdens de AQUA BASIX les.

AQUA BASIX en BODYBALANCE

Combineer de Aqua Shape les met de BODYBALANCE les om naast het trainen van alle spiergroepen, ook soepeler te worden en statische kracht op te bouwen.