AQUASPORT

TRAIN ALLE SPIERGROEPEN

LAGE IMPACT

IN HET WATER

AQUA LESSEN

INFO UPDATE

De aquasport lessen zijn weer gestart! Omdat Merwestein verantwoordelijk is voor de telling en registratie van de mensen in hun pand is het noodzakelijk om een reservering te maken via de website van Merwestein. De aquasport lessen staan daarom wel op ons rooster, maar niet in onze reserveringsapp.

Premium leden betalen vanaf september het Small Group tarief voor een les. Dit betekent dat je als lid kunt aquasporten met ledenkorting.

De prijs voor niet-leden en losse lessen voor leden is gelijk aan de prijs die je bij de kassa van Merwestein betaalt, namelijk €6,90.

Aquasport is onbeperkt inbegrepen in het Premium Plus lidmaatschap.

De toegang geschiedt tot het verplicht reserveren wordt opgeheven via de ingang van Merwestein. Zodra het kan, gaat onze eigen toegang weer open.

Small Group rittenkaarten voor leden:
MIXpack10 – 10X kaart €50,-
MIXpack20 – 20X kaart €90,-

INTROpack – 7 verschillende Small Group lessen ter kennismaking €20,-

Wil je onbeperkt gebruik kunnen maken van alle smallgroup lessen, overweeg dan ook eens ons Premium Plus lidmaatschap.

AQUA BASIX

WAT IS AQUA BASIX

In een Aqua Basix les staat bewegen centraal. We gebruiken verschillende materialen voor de oefeningen, zoals waterdumbells, flexibeams, buizen en ballen. Deze aqua les is speciaal voor iedereen die onder begeleiding wil bewegen, maar ook voor deelnemers die door lichamelijke beperkingen niet altijd kunnen sporten. Denk hierbij aan chronische klachten, revalidatie na een operatie etc. De les wordt gegeven door een gekwalificeerde fysiotherapeut met ervaring in trainen met diverse groepen.

VOOR WIE IS AQUA BASIX?

Aquasport lessen zijn voor iedereen. Vanwege de lage impact op je gewrichten in het water zijn de Aquasport lessen zeer geschikt voor mensen met een blessure of lage belastbaarheid. De lessen zijn ook uitdagend voor de gevorderde sporter en bovenal erg leuk om te doen.

WAT HEB IK NODIG VOOR AQUA BASIX?

Draag geschikte badkleding, zoals een badpak voor de dames. Om deel te nemen aan de Aquasport lessen dien je je, voor je eigen veiligheid, aan een aantal regels te houden. Deze regels vind je hier.

AQUA BOOTCAMP

WAT IS AQUA BOOTCAMP

We kennen allemaal de Outdoor Bootcamp lessen. Je ziet ze op straat, in het park en in de
parkeergarages; “bootcampers” zijn overal, en nu ook in het water! Intensieve oefeningen in het
water, gecombineerd met oefeningen met eigen lichaamsgewicht (zoals push-ups) op het droge. De
leukste manier om hard te werken aan een betere conditie.

VOOR WIE IS AQUA BOOTCAMP?

Aquasport lessen zijn voor iedereen. De instructeur geeft alternatieven voor de zwaardere bootcamp
oefeningen. Vanwege de lage impact op je gewrichten in het water zijn de Aquasport lessen zeer
geschikt voor mensen met een blessure of lage belastbaarheid.

WAT HEB IK NODIG VOOR AQUA SPORT?

Draag geschikte badkleding, zoals een badpak voor de dames.  Om deel te nemen aan de Aquasport lessen dien je je, voor je eigen veiligheid, aan een aantal regels te houden. Deze regels vind je hier.

Openingstijden in de schoolvakanties en tijdens feestdagen kunnen afwijken. Deze tijden vind je op de website van merwestein.

AQUA BOOTCAMP LIGHT

WAT IS AQUA BOOTCAMP LIGHT

De naam Aqua bootcamp Light zegt het al. De les houdt het midden tussen een Aqua Bootcamp en Aqua Basix les en is goed te volgen voor iedereen van ieder fitheidsniveau.

 

Openingstijden in de schoolvakanties en tijdens feestdagen kunnen afwijken. Deze tijden vind je op de website van merwestein.